Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Vlada Divljan i Ljetno kino spremaju se rasturiti Tvornicu!

16.04.2013. Tim HrvaćaninVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/vladadivljan

Foto: facebook.com/vladadivljan

Legendarni beogradski glazbenik Vlada Divljan nastupit će u subotu, 20. travnja, u zagrebačkoj Tvornici kulture, u pratnji benda Ljetno kino. Divljan je karijeru započeo u kultnom vokalno-instrumentalnom sastavu Idoli, s kojima je snimio neke od najboljih albuma i najljepših pjesama s prostore ex-Jugoslavije. U kasnijem razdoblju karijere snimio je nekoliko solo albuma, nekoliko albuma u suradnji s drugim izvođačima, te nekoliko soundtracka, a prošle godine objavio je EP “4 godišnja doba” u suradnji s Ljetnim kinom. Pjesme Najlepša i Samo jednu ljubav imam već su poharale top-ljestvice, a u subotu će predstaviti spot za novi singl Vodim te na more u režiji Radislava Jovanova Gonza.

Foto: Tim Hrvaćanin

Foto: Tim Hrvaćanin

Ljetno kino svira svoje specifične i urnebesno zabavne i plesne obrade u sastavu isto legendarnih glazbenika, Max Juričić-ukulele, Vlade-klarinet, Buki-bubnjevi, Kuzma-harmonika/klavir, Udo-bas, Gonzo-percussion, Stane-cello i Surka-beatbox. Ulaznice za ovaj tulum dobrih emocija i zagarantirano odličnog provoda možete kupiti po cijeni od 60 kn, a na dan koncerta koštat će 80 kn.

(Visited 91 times, 2 visits today)

Komentari