Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

“The Wolverine”: Redatelj James Mangold obožava Hugha Jackmana i – Japan

27.01.2013. Ivan DominikVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/TheWolverineMovie

Foto: facebook.com/TheWolverineMovie

Poznati i renomirani holivudski redatelj, James Mangold, prokomentirao je svoj novi i u 2013. godini nadolazeći film – “The Wolverine”.

Dao je intervju za MTV u kojem je iskazao svoje veliko zadovoljstvo i sreću što se film snima u Japanu: “Prekrasna prilika za mene je s ovim filmom bila ta što se 90 posto filma snimalo i radilo u Japanu”, rekao je Mangold i nastavio: “Premda su neki elementi filma isti kao i oni iz ranijih filmova, pogotovo što se tiče Hugha Jackmana, nekako smo ipak rebootali njega kao lika i otišli smo s njegovim likom dosta dublje i u tamnije sfere, nego što je to bio slučaj u ranijim filmovima s ovim likom”, govorio je redatelj “The Wolverinea”.

“Značajna je količina japanskog jezika izrečena u filmu, a i glumačka je postava također gotovo u potpunosti  japanska.  Stoga u filmu postoji prekrasan spoj zapadnog karaktera i kulture Dalekog istoka”, pričao je Mangold i dodao: “Mislim da je to jako cool i nešto što nismo dosad imali prilike vidjeti na ovaj način”.

Zaključno, redatelj poznat po produciranju i režiji uspješnih i kvalitetnih filmova poput “Hod po rubu”, “U 3 i 10 za Yumu” i “Cop Landa”, izjavio je: “Mislim da je mnogo načina na koje su japanski film, japanske borbe i japanske borilačke vještine imale utjecaj na ovaj film. I svakako film odiše japanskom tradicijom te kinematografijom, kao i borbama, mudrošću i filozofijom”, rekao je Japanom oduševljeni Mangold za MTV.

Prvoj zvijezdi filma, Hughu Jackmanu, pridružili su se u filmu japanski glumci Will Yun Lee i Tao Okamoto, a film “The Wolverine”, koji se trenutno nalazi u postprodukciji, u kina dolazi 26. lipnja ove godine.

(Visited 225 times, 1 visits today)

Komentari