Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

“The Wolverine”: Redatelj James Mangold obožava Hugha Jackmana i – Japan

27.01.2013. Ivan Dominik
Foto: facebook.com/TheWolverineMovie

Foto: facebook.com/TheWolverineMovie

Poznati i renomirani holivudski redatelj, James Mangold, prokomentirao je svoj novi i u 2013. godini nadolazeći film – “The Wolverine”.

Dao je intervju za MTV u kojem je iskazao svoje veliko zadovoljstvo i sreću što se film snima u Japanu: “Prekrasna prilika za mene je s ovim filmom bila ta što se 90 posto filma snimalo i radilo u Japanu”, rekao je Mangold i nastavio: “Premda su neki elementi filma isti kao i oni iz ranijih filmova, pogotovo što se tiče Hugha Jackmana, nekako smo ipak rebootali njega kao lika i otišli smo s njegovim likom dosta dublje i u tamnije sfere, nego što je to bio slučaj u ranijim filmovima s ovim likom”, govorio je redatelj “The Wolverinea”.

“Značajna je količina japanskog jezika izrečena u filmu, a i glumačka je postava također gotovo u potpunosti  japanska.  Stoga u filmu postoji prekrasan spoj zapadnog karaktera i kulture Dalekog istoka”, pričao je Mangold i dodao: “Mislim da je to jako cool i nešto što nismo dosad imali prilike vidjeti na ovaj način”.

Zaključno, redatelj poznat po produciranju i režiji uspješnih i kvalitetnih filmova poput “Hod po rubu”, “U 3 i 10 za Yumu” i “Cop Landa”, izjavio je: “Mislim da je mnogo načina na koje su japanski film, japanske borbe i japanske borilačke vještine imale utjecaj na ovaj film. I svakako film odiše japanskom tradicijom te kinematografijom, kao i borbama, mudrošću i filozofijom”, rekao je Japanom oduševljeni Mangold za MTV.

Prvoj zvijezdi filma, Hughu Jackmanu, pridružili su se u filmu japanski glumci Will Yun Lee i Tao Okamoto, a film “The Wolverine”, koji se trenutno nalazi u postprodukciji, u kina dolazi 26. lipnja ove godine.

(Visited 207 times, 1 visits today)

Komentari