Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Novi trailer Evil Deada označen s red band!

04.01.2013. Inja DračeVrijeme čitanja: 2 minute
Foto:Facebook.com/evildead

Foto:Facebook.com/evildead

Za gorljive fanove horora imamo poslasticu.  Nije nepoznato da se snima remake trilogije Evil Dead,  a danas pogledajte novi zastrašujući trailer na kraju teksta. Trailer je označen s „red band“ što znači da je ograničen za određenu publiku odnosno nepodoban za mlađe zbog nasilja i ekstremno krvavih scena.

Oni koji su gledali originalnu trilogiju iz osamdesetih, primijetit će „iste stare“ scene kao i pridodane kojih nije bilo.  Originalni su filmovi snimljeni 1981. (The Evil Dead), 1986. (Evil Dead II) i 1992. (Army of Darkness). S obzirom na činjenicu da je prošlo 20 godina od zadnjeg filma, možemo očekivati veliku razliku u odnosu na original te napredak u specijalnim efektima.

Dio se originalne ekipe okupio na preradi pa je Sam Raimi promijenio ulogu redatelja u producenta, a uz njega su dio producentske i stare ekipe Bruce Campbell i Robert G. Tapert. Zgodno je napomenuti da je Bruce Campbell ujedno igrao glavnu ulogu Ashleya Williamsa, jedinog lika koji je preživio sva tri filma. Uloga se Asha neće pojavljivati u novome filmu, ali se počelo pričati o mogućoj pojavi, kameu  Campbella kao Ashleyevog duha.

Novi je redatelj  Fede Alvarez poznat po kratkim filmovima (Attaque de panico, El cojonudo), a glumačku postavu čine Jane Levy (serije Suburgatory, Shameless), Shiloh Fernandez (Red Riding Hood, Happiness Runs) i Jessica Lucas (serije Cult, Friends With Benefits).

Fabula prati petero prijatelja koje odlaze u kolibu u šumi te čitajući sumersku Knjigu mrtvih puste zlo koje će ih opsjedati. Ako ste hrabri pogledajte trailer, a film ćete imati priliku vidjeti 12. travnja 2013.

Foto:Facebook.com/evildead

Foto:Facebook.com/evildead

(Visited 61 times, 1 visits today)

Komentari