Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Vin Diesel potvrdio – Kurt Russell u Fast & Furious 7

26.09.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Vin Diesel potvrdio je pojavljivanje Kurta Russella u nadolazećem Fast & Furiousu 7.

Usprkos tome što donedavno nije bilo jasno hoće li se Russell pridružiti ekipi novog Fast & Furiousa, Diesel je odlučio doskočiti nagađanjima. Objavivši fotografiju u nastavku, a na kojoj se uz njega i Paula Walkera nalazi upravo do tada sporni Russell odagnao je svaku sumnju. Budući da se na fotografiji nalaze u svojevrsnoj auto garaži za pretpostaviti je kontinuitet radnje i referencija na smrt njihova prijatelja na kraju šestog nastavka ove franšize.

Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Fast & Furious 7, režiran od strane Jamesa Wana (The Conjuring, Insidious) te napisan od ruke Chrisa Morgana, koji je do sada napisao scenarij za svaki nastavak uključujući Tokio Drift, možemo očekivati 7. srpnja 2014.

Komentari