Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Film

Vin Diesel potvrdio – Kurt Russell u Fast & Furious 7

26.09.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Vin Diesel potvrdio je pojavljivanje Kurta Russella u nadolazećem Fast & Furiousu 7.

Usprkos tome što donedavno nije bilo jasno hoće li se Russell pridružiti ekipi novog Fast & Furiousa, Diesel je odlučio doskočiti nagađanjima. Objavivši fotografiju u nastavku, a na kojoj se uz njega i Paula Walkera nalazi upravo do tada sporni Russell odagnao je svaku sumnju. Budući da se na fotografiji nalaze u svojevrsnoj auto garaži za pretpostaviti je kontinuitet radnje i referencija na smrt njihova prijatelja na kraju šestog nastavka ove franšize.

Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Fast & Furious 7, režiran od strane Jamesa Wana (The Conjuring, Insidious) te napisan od ruke Chrisa Morgana, koji je do sada napisao scenarij za svaki nastavak uključujući Tokio Drift, možemo očekivati 7. srpnja 2014.

(Visited 126 times, 1 visits today)

Komentari