Istaknuto
20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

Film

Vin Diesel potvrdio – Kurt Russell u Fast & Furious 7

26.09.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Vin Diesel potvrdio je pojavljivanje Kurta Russella u nadolazećem Fast & Furiousu 7.

Usprkos tome što donedavno nije bilo jasno hoće li se Russell pridružiti ekipi novog Fast & Furiousa, Diesel je odlučio doskočiti nagađanjima. Objavivši fotografiju u nastavku, a na kojoj se uz njega i Paula Walkera nalazi upravo do tada sporni Russell odagnao je svaku sumnju. Budući da se na fotografiji nalaze u svojevrsnoj auto garaži za pretpostaviti je kontinuitet radnje i referencija na smrt njihova prijatelja na kraju šestog nastavka ove franšize.

Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Fast & Furious 7, režiran od strane Jamesa Wana (The Conjuring, Insidious) te napisan od ruke Chrisa Morgana, koji je do sada napisao scenarij za svaki nastavak uključujući Tokio Drift, možemo očekivati 7. srpnja 2014.

Komentari