Istaknuto
17.10.2018.

U rubrici Nova glazba redovito izdvajamo najzanimljivije aktualne singlove i videospotove, a vi birate svog favorita.

16.10.2018.

The Cure, bend koji je u 40 godina dostigao vrh i tu se utaborio, na vlastiti zahtjev nastupa na Exit festivalu.

Film

Vivica A. Fox se vraća ulozi u Independence Dayu 2

25.03.2015. Inja Drače
Foto:Facebook.com/VivicaAFox?fref=ts

Foto:Facebook.com/VivicaAFox?fref=ts

Vivica A. Fox prihvatila je ulogu Jasmine Dubrow u kojoj se prvi put pojavila prije gotovo 20 godina u Independence Dayu. Redatelj Roland Emmerich se posvetio okupljanju željene filmske postave među kojima će uloge tumačiti i Jeff Goldblum, Liam Hemsworth, Jessie Usher i Charlotte Gainsbourg. Međutim, izgleda da se glavna zvijezda originalnog filma, Will Smith neće pojaviti, ali bi njegovim koracima mogao krenuti Jessie Usher koji će tumačiti glavnu ulogu sina Jasmine Dubrow, Dylana. U originalu ga je tumačio Ross Bagley, a u nastavku su se odlučili da će njegovu odraslu verziju ipak glumiti zvijezda Survivor’s Remorsa.

Nastavak ovog poznatog filma katastrofe je trebao biti snimljen puno ranije. Scenaristu Deanu Devlinu je studio platio velik iznos novca da napiše novi scenarij. Nakon što ga je završio, nije bio zadovoljan i smatrao kako neće doživjeti uspjeh originala. Zbog toga je vratio novce, a našao se s Emmerichom tek 15 godina kasnije da razgovaraju o novom scenariju.

Ova uloga će svakako dobro doći Vivici A. Fox koja je možda pomalo zaboravljena u moru konkurencije, a i loših filmova.

Independence Day 2 stiže polovicom iduće godine u kina, a hoće li Ameri opet braniti neovisnost od izvanzemaljaca preostaje pričekati.

Foto:Facebook.com/VivicaAFox?fref=ts

Foto:Facebook.com/VivicaAFox?fref=ts

(Visited 63 times, 1 visits today)

Komentari