Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Glazba

Vlasta Popić, M.O.R.T. i Andrija u Klub.-u

05.05.2014. Ziher.hr
Foto: press

Foto: press

U Klub.-u  ovoga petka prava glazbena poslastica. Sviraju Vlasta Popić, M.O.R.T. i Andrija. Vrata Kluba otvaraju se u 21 sat, a upad je u pretprodaji 25 kuna, na ulazu i danu koncerta 35 kuna.

Vlasta Popić je punk-noise-pop bend iz Varaždina nastao krajem 2007. Godine 2012. izbacili su debi album “Za očnjake” koji je našao svoje mjesto na top ljestvicama najboljih albuma 2012. U posljednje tri godine odsvirali su 150 koncerata u regiji, ali i preko granica bivše SFRJ. Početkom 2014. objavili su live album snimljen u zagrebačkom Klubu koji najavljuje drugi studijski album koji se snima ovo ljeto. Za prvu polovinu ove godine najavili su tridesetak koncerata.
M.O.R.T. je beskompromisni autorski punk – blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji još od jeseni 2003. godine s čestim izmjenama ostalih članova. Prvi nastup je zabilježen na dočeku 2005. godine, i otada bend povremeno nastupa sve do ljeta 2011. kada počinje s ozbiljnim radom i čestim nastupima.

Andrija je počeo sa radom krajem 2002, a javno je počeo nastupati krajem 2005.

Andrijini svirači su Čeljad, a to su:
Miran – bubnjevi
Jozija Jokić – gitara
Duško – bas
Danko – grlo”
Nakon koncerta očekuje vas slušaona Future Retro w/ Synth City.

Ulaznice možete kupiti na službenim prodajnim mjestima:
• Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)
• Aquarius CD shop, Varšavska 1
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
Entrio
(Visited 62 times, 1 visits today)

Komentari