Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Vlasta Popić, M.O.R.T. i Andrija u Klub.-u

05.05.2014. Ziher.hr
Foto: press

Foto: press

U Klub.-u  ovoga petka prava glazbena poslastica. Sviraju Vlasta Popić, M.O.R.T. i Andrija. Vrata Kluba otvaraju se u 21 sat, a upad je u pretprodaji 25 kuna, na ulazu i danu koncerta 35 kuna.

Vlasta Popić je punk-noise-pop bend iz Varaždina nastao krajem 2007. Godine 2012. izbacili su debi album “Za očnjake” koji je našao svoje mjesto na top ljestvicama najboljih albuma 2012. U posljednje tri godine odsvirali su 150 koncerata u regiji, ali i preko granica bivše SFRJ. Početkom 2014. objavili su live album snimljen u zagrebačkom Klubu koji najavljuje drugi studijski album koji se snima ovo ljeto. Za prvu polovinu ove godine najavili su tridesetak koncerata.
M.O.R.T. je beskompromisni autorski punk – blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji još od jeseni 2003. godine s čestim izmjenama ostalih članova. Prvi nastup je zabilježen na dočeku 2005. godine, i otada bend povremeno nastupa sve do ljeta 2011. kada počinje s ozbiljnim radom i čestim nastupima.

Andrija je počeo sa radom krajem 2002, a javno je počeo nastupati krajem 2005.

Andrijini svirači su Čeljad, a to su:
Miran – bubnjevi
Jozija Jokić – gitara
Duško – bas
Danko – grlo”
Nakon koncerta očekuje vas slušaona Future Retro w/ Synth City.

Ulaznice možete kupiti na službenim prodajnim mjestima:
• Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)
• Aquarius CD shop, Varšavska 1
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
Entrio
(Visited 72 times, 1 visits today)

Komentari