Istaknuto
24.02.2018.

Mia Dimšić predvodi nominacije za jubilarni 25. Porin, no stvarni favoriti su Chui, Mayales i Jinxi koji su bore za album godine i nominirani su nekoliko drugih kategorija. Pozitivno su nas iznenadile nominacije za Jonathan, Irenu Žilić, Kozmodrum i Kries.

18.02.2018.

Mlada redateljica Lea Anastazija Fleger jedna je od najvećih nada hrvatskog kazalištu. Nakon dvije iznimno hvaljene predstave u HNK u Varaždinu, crne komedije "Bog masakra" i mjuzikla "Prošlih pet godina", čekaju je prvi projekti u Zagrebačkom kazalištu mladih i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

Glazba

Vodimo vas na darkwave u Močvaru: VUM / ManMachine!

17.03.2014. Ziher.hr
press

press

Ove srijede premijerno u zagrebačkom klubu Močvara kalifornijski darkwave, no wave, pop-noir trio VUM i domaća snaga new wave i synth pop scene MANMACHINE.

–>VUM: Darkwave senzacija premijerno u Zagrebu !

Ziher za vas ima 2×1 upad! Sve što treba je ovaj članak komentirati vašim imenom i prezimenom i čekati objavu imena dobitnika na našoj facebook stranici!

Za one koji nemaju sreće, ulaznice su u pretprodaji po 45 kuna, a na dan koncerta po 60 kuna. Kupiti ih možete i u sustavu Entrio te na svim službenim pretprodajnim lokacijama.

 

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari