Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Vodimo vas na darkwave u Močvaru: VUM / ManMachine!

17.03.2014. Ziher.hr
press

press

Ove srijede premijerno u zagrebačkom klubu Močvara kalifornijski darkwave, no wave, pop-noir trio VUM i domaća snaga new wave i synth pop scene MANMACHINE.

–>VUM: Darkwave senzacija premijerno u Zagrebu !

Ziher za vas ima 2×1 upad! Sve što treba je ovaj članak komentirati vašim imenom i prezimenom i čekati objavu imena dobitnika na našoj facebook stranici!

Za one koji nemaju sreće, ulaznice su u pretprodaji po 45 kuna, a na dan koncerta po 60 kuna. Kupiti ih možete i u sustavu Entrio te na svim službenim pretprodajnim lokacijama.

 

Komentari