Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Nagrade

Vodimo vas na premijerni koncert High5 u Splitu

13.04.2015. Ziher.hr
Foto: Press

Foto: Press

Što su u stanju pripremiti dečki iz kolektiva High5 mnogi su imali prilike vidjeti u zagrebačkoj Tvornici kulture, kada je fantastična petorka uz pomoć gostiju iz bande napunila Veliki pogon i priušila koncert za pamćenje. Iako je High5 svježe ime na sceni, u kratkom su si roku priskrbili titulu trap gospodara Zagreba, a u subotu, 18. travnja, premijerno nastupaju u klubu Quasimodo u Splitu.

Sve je započelo kada su nastupili u prepunoj Tvornici kulture kao predgrupa Prti Bee Geeu. Od tog uspješnog nastupa samo je godinu dana bilo potrebno da High5 postanu jedan od najboljih novih rap izvođača u Hrvatskoj, ali i regiji. U prilog tome govore nastupi koji su uslijedili. Bili su glavni izvođači na brucošijadi Fakulteta političkih znanosti i festivalu “Graffiti na gradele”, a rasprodali su klubove u Osijeku, Ljubljani i Rijeci, što je rijetkost za bend koji je do tada imao samo EP izdanje. U sklopu Hip Hop Unity portala osvojili su nagrade za najbolji live act, te grupu i album godine, a njihov Žugi je dobio nagradu za MC-a godine. Kako bi potvrdili put prema samom vrhu hrvatskog rapa, vratili su se na mjesto zločina s rasprodanim samostalnim koncertom prošli vikend, u sklopu promocije prvog albuma “Schengengang”.

Od EP-a „Triestri“, preko singlova Kaj kaje, Doobie ili pak Cheez, High5 su izbacili još jedan hit Sinusi. Ukoliko ste domaći, u blizini Splita ili imate slobodan vikend, ne propuste subotnji live, bit će glasno, tvrdo i neponovljivo. Nakon nastupa High5 kolektiva, fešta se nastavlja jer s u Quasimodu ostaje ekipa zagrebačkog Yem kolektiva, mjuzu će puštati DJ Sin & Zvone Pušić (In Da Klub/Dobra Šema).

Ulaznica će iznositi 25 kuna, a pretprodaja je moguća u klubu Quasimodo. Ziher će dvoje sretnika nagraditi s dva upada na tulum opake High5 bande u splitskom klubu Quasimodo u subotu. Kako bi sudjelovali u nagradnjači, upišite svoje ime i prezime u komentare ispod članka. Nagradna igra traje do petka u podne, a dobitnike ćemo objaviti u večernjim satima 17. travnja ovdje i na Ziherovoj Facebook stranici.

(Visited 233 times, 1 visits today)

Komentari