Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Vraća se odbjegli autor: Dan Harmon kreće u spašavanje Communityja!

08.06.2013. Juro Barukčić

Foto: facebook.com/Community

Vjerojatno ne postoji nijedan fan serije Community kojeg ova vijest neće razveseliti – Dan Harmon se vraća u petoj sezoni! Ne znam za vas, ali mene je četvrta sezona razočarala. Znao sam pogledati epizodu i ne nasmijati se nijednom, živo njesra, šatrovački rečeno. Onda me stvarno začudila vijest da je uopće serija obnovljena. Srećom, kreator i scenarist prve tri sezone, Dan Harmon, odlučio se vratiti. Iako NBC i Sony nisu ništa rekli povodom ovoga, Harmon ipak nije mogao čekati. “U procesu smo zaključivanja ugovora. Kudit će me što uopće o ovome govorim!”, izjavio je Harmon.

Gillian Jacobs, Jim Rash i Danny Pudi preko Twittera su objavili kako ih je vijest o povratku obradovala, dok se Harmon trenutno sprema pogledati četvrtu sezonu i procijeniti kojim smjerom dalje. Iako smatram kako je već početkom treće sezone serija krenula silaznom putanjom, još se mogla osjetiti čar Communityja, dok je u četvrtoj sve nekako bilo raštrkano i previše patetično-dramski. Nadam se kako će Harmon vratiti onaj stari Community u život.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Komentari