Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Vraća se odbjegli autor: Dan Harmon kreće u spašavanje Communityja!

08.06.2013. Juro Barukčić

Foto: facebook.com/Community

Vjerojatno ne postoji nijedan fan serije Community kojeg ova vijest neće razveseliti – Dan Harmon se vraća u petoj sezoni! Ne znam za vas, ali mene je četvrta sezona razočarala. Znao sam pogledati epizodu i ne nasmijati se nijednom, živo njesra, šatrovački rečeno. Onda me stvarno začudila vijest da je uopće serija obnovljena. Srećom, kreator i scenarist prve tri sezone, Dan Harmon, odlučio se vratiti. Iako NBC i Sony nisu ništa rekli povodom ovoga, Harmon ipak nije mogao čekati. “U procesu smo zaključivanja ugovora. Kudit će me što uopće o ovome govorim!”, izjavio je Harmon.

Gillian Jacobs, Jim Rash i Danny Pudi preko Twittera su objavili kako ih je vijest o povratku obradovala, dok se Harmon trenutno sprema pogledati četvrtu sezonu i procijeniti kojim smjerom dalje. Iako smatram kako je već početkom treće sezone serija krenula silaznom putanjom, još se mogla osjetiti čar Communityja, dok je u četvrtoj sve nekako bilo raštrkano i previše patetično-dramski. Nadam se kako će Harmon vratiti onaj stari Community u život.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Komentari