Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Vraća se odbjegli autor: Dan Harmon kreće u spašavanje Communityja!

08.06.2013. Juro BarukčićVrijeme čitanja: 1 minuta

Foto: facebook.com/Community

Vjerojatno ne postoji nijedan fan serije Community kojeg ova vijest neće razveseliti – Dan Harmon se vraća u petoj sezoni! Ne znam za vas, ali mene je četvrta sezona razočarala. Znao sam pogledati epizodu i ne nasmijati se nijednom, živo njesra, šatrovački rečeno. Onda me stvarno začudila vijest da je uopće serija obnovljena. Srećom, kreator i scenarist prve tri sezone, Dan Harmon, odlučio se vratiti. Iako NBC i Sony nisu ništa rekli povodom ovoga, Harmon ipak nije mogao čekati. “U procesu smo zaključivanja ugovora. Kudit će me što uopće o ovome govorim!”, izjavio je Harmon.

Gillian Jacobs, Jim Rash i Danny Pudi preko Twittera su objavili kako ih je vijest o povratku obradovala, dok se Harmon trenutno sprema pogledati četvrtu sezonu i procijeniti kojim smjerom dalje. Iako smatram kako je već početkom treće sezone serija krenula silaznom putanjom, još se mogla osjetiti čar Communityja, dok je u četvrtoj sve nekako bilo raštrkano i previše patetično-dramski. Nadam se kako će Harmon vratiti onaj stari Community u život.

(Visited 65 times, 2 visits today)

Komentari