Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Film

Vraća se odbjegli autor: Dan Harmon kreće u spašavanje Communityja!

08.06.2013. Juro Barukčić

Foto: facebook.com/Community

Vjerojatno ne postoji nijedan fan serije Community kojeg ova vijest neće razveseliti – Dan Harmon se vraća u petoj sezoni! Ne znam za vas, ali mene je četvrta sezona razočarala. Znao sam pogledati epizodu i ne nasmijati se nijednom, živo njesra, šatrovački rečeno. Onda me stvarno začudila vijest da je uopće serija obnovljena. Srećom, kreator i scenarist prve tri sezone, Dan Harmon, odlučio se vratiti. Iako NBC i Sony nisu ništa rekli povodom ovoga, Harmon ipak nije mogao čekati. “U procesu smo zaključivanja ugovora. Kudit će me što uopće o ovome govorim!”, izjavio je Harmon.

Gillian Jacobs, Jim Rash i Danny Pudi preko Twittera su objavili kako ih je vijest o povratku obradovala, dok se Harmon trenutno sprema pogledati četvrtu sezonu i procijeniti kojim smjerom dalje. Iako smatram kako je već početkom treće sezone serija krenula silaznom putanjom, još se mogla osjetiti čar Communityja, dok je u četvrtoj sve nekako bilo raštrkano i previše patetično-dramski. Nadam se kako će Harmon vratiti onaj stari Community u život.

(Visited 45 times, 2 visits today)

Komentari