Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Vremeplov – Video: Prisjećamo se Beatlemanije

12.06.2013. Domagoj Puškarić

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Na današnji dan 1964. je slavni bend iz Liverpoola sletio u australski Adelaide. Dočekalo ih je ni više ni manje nego 250 tisuća ljudi (neki kažu 350 tisuća), a pošto nisu svi stali na sam prostor zračne luke okupljeni su oformili kolonu cijelim putem do grada.

To je bio prvi put da su Beatlesi došli u Australiju, a odsvirali su četiri koncerta. Zanimljivo je i to da tamo nije bilo Ringa za bubnjevima kojega je mijenjao Jimmie Nicol. Ringo je imao zdravstvenih problema te je menadžment odlučio da se više isplati dovesti zamjenskog bubnjara nego otkazati cijelu turneju i razočarati tisuće obožavatelja. McCartney i Lennon nisu imali ništa protiv te ideje dok je George Harrison prijetio otkazivanjem cijele turneje ako netko dođe na Ringovo mjesto. Ringo je kasnije izjavio da se bojao da ga bend više ne voli, a Nicol je svoj doživljaj sažeo: “Nisam mogao spavati. Bio sam je**ni Beatle!“ Legendarni menadžer The Beatlesa Brian Epstein je jedva nagovorio Harrisona da pristane, a kako je sve to izgledalo možete vidjeti na videima ispod.

Setlista se sastojala od ovih pjesama: I Saw Her Standing There, I Want To Hold Your Hand, All My Loving, She Loves You, Till There Was You, Roll Over Beethoven, Can’t Buy Me Love, This Boy, Long Tall Sally, Twist And Shout.

 

A ovako je bilo na prijamu u gradu:

(Visited 119 times, 1 visits today)

Komentari