Istaknuto
19.09.2017.

Do kraja godine ostalo je nešto više od tri mjeseca, taman dovoljno vremena da zaboravimo loše filmsko ljeto - ovo su naslovi koje nećemo propustiti.

18.09.2017.

Međunarodni festival razvojnog kazališta Ganz novi festival u svojem će se 7. izdanju održati u dva termina, od 21. do 24. rujna te od 7. do 16. prosinca. U rujanskom dijelu programa 70-ak umjetnika/ca i studenata/ica te 45 filmskih autora/ica predstavit će svoje plesne i kazališne predstave, multimedijalne instalacije, filmove i radionice.

Glazba

Vrijeme je za peti i posljednji Bračana Beach Party u Buzetu

21.07.2015. Anja NežićFoto: facebook.com/BracanaBeachParty

Kraj će srpnja i početak kolovoza Istrijani, ali i svi oni koji im se odluče pridružiti, provesti na obali rijeke Bračane kraj Buzeta zabavljajući se na petom Bračana Beach Partyju. Ove će godine BBP trajati čak tri dana i to od petka, 31. srpnja do nedjelje, 2. kolovoza. Na prvom nas puču Bračane očekuju dva stagea kroz koja će u ta tri dana prodefilirati izvođači iz čak pet zemalja.

BBP poseban je događaj na kojemu tijekom dana možete uživati i okušavati sreću u raznoraznim sportskim i nesportskim aktivnostima, a čim se spusti noć plesati i pjevati uz izvođače na jednom od stageva koji vam više odgovara. A da se u bogatom programu pronađe baš za svakoga ponešto pobrinuli su se organizatori pa ćete tako moći uživati u nastupima više od dvadeset i pet izvođača koji dolaze iz čak pet država.

Na Punk/Rock Stageu zabavljat će vas među ostalima Joe McMahon (SAD), Darko (VB), Dead Necks (VB), Pigs Parlament (SLO) i North-East Rebels (ITA) dok će domaće boje braniti Sillycons, Noisefight, Arya i Vervet. Šaroliko će biti i u Dance Areni gdje će uz domaćine Zokkija, Alexa Bellinija, Nena Housecrecyja i druge nastupiti i neka renomirana imena među kojima se svakako ističu Danny Glavan te prvenstveno Ivan Mastermix. Potonji je jedan od začetnika hrvatske underground house scene, a u svojoj je bogatoj karijeri koja uz manje stanke traje još od sredine osamdesetih prošloga stoljeća glazbu puštao i na Ibizi, Ministry of Soundu, ali i na svim većim festivalima regije pa i novosadskom Exitu.

Cijena je jednodnevne ulaznice dvadeset kuna, a ona vam omogućava cjelodnevni boravak na Bračani i dobru zabavu u večernjim satima. Svi koji dolaze iz udaljenijih krajeva mogu i kampirati u kampu koji je u potpunosti besplatan, a oni koji dolaze automobilima ne trebaju brinuti o parkingu jer se ni on neće naplaćivati. Svi koji možete i želite, dođite u Buzet ovoga vikenda i uhvatite brod za „Ultimu Partencu“ i peti Bračana Beach Party!

Komentari