Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Vrijeme je za peti i posljednji Bračana Beach Party u Buzetu

21.07.2015. Anja NežićFoto: facebook.com/BracanaBeachParty
Vrijeme čitanja: 2 minute

Kraj će srpnja i početak kolovoza Istrijani, ali i svi oni koji im se odluče pridružiti, provesti na obali rijeke Bračane kraj Buzeta zabavljajući se na petom Bračana Beach Partyju. Ove će godine BBP trajati čak tri dana i to od petka, 31. srpnja do nedjelje, 2. kolovoza. Na prvom nas puču Bračane očekuju dva stagea kroz koja će u ta tri dana prodefilirati izvođači iz čak pet zemalja.

BBP poseban je događaj na kojemu tijekom dana možete uživati i okušavati sreću u raznoraznim sportskim i nesportskim aktivnostima, a čim se spusti noć plesati i pjevati uz izvođače na jednom od stageva koji vam više odgovara. A da se u bogatom programu pronađe baš za svakoga ponešto pobrinuli su se organizatori pa ćete tako moći uživati u nastupima više od dvadeset i pet izvođača koji dolaze iz čak pet država.

Na Punk/Rock Stageu zabavljat će vas među ostalima Joe McMahon (SAD), Darko (VB), Dead Necks (VB), Pigs Parlament (SLO) i North-East Rebels (ITA) dok će domaće boje braniti Sillycons, Noisefight, Arya i Vervet. Šaroliko će biti i u Dance Areni gdje će uz domaćine Zokkija, Alexa Bellinija, Nena Housecrecyja i druge nastupiti i neka renomirana imena među kojima se svakako ističu Danny Glavan te prvenstveno Ivan Mastermix. Potonji je jedan od začetnika hrvatske underground house scene, a u svojoj je bogatoj karijeri koja uz manje stanke traje još od sredine osamdesetih prošloga stoljeća glazbu puštao i na Ibizi, Ministry of Soundu, ali i na svim većim festivalima regije pa i novosadskom Exitu.

Cijena je jednodnevne ulaznice dvadeset kuna, a ona vam omogućava cjelodnevni boravak na Bračani i dobru zabavu u večernjim satima. Svi koji dolaze iz udaljenijih krajeva mogu i kampirati u kampu koji je u potpunosti besplatan, a oni koji dolaze automobilima ne trebaju brinuti o parkingu jer se ni on neće naplaćivati. Svi koji možete i želite, dođite u Buzet ovoga vikenda i uhvatite brod za „Ultimu Partencu“ i peti Bračana Beach Party!

(Visited 400 times, 3 visits today)

Komentari