Istaknuto
23.08.2017.

Riječka četvorka Silk Milk definirana je kao instrumental progressive funk rock bend, sviraju autorske skladbe i u tome uživaju. Ozbiljni su što se tiče pristupa stvaranju glazbe, no u tome uvijek nađu mjesta za zabavu. Dok pripremaju debitantski EP, upoznajte ih malo bolje u intervjuu.

20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

Film

Yoda dobiva svoj film?

05.02.2013. Valentina Botica
522067_326507957404479_1506930919_n

Photo: Facebook

Kako se pročulo, Disney planira napraviti film koji neće biti jedan od Star Wars nastavaka VII-IX, nego samostalan film, a priča će se vrtiti oko svima omiljenog Yode.
Kako tvrdi Harry Knowles, koji je objavio tu glasinu, a blizak je s LucasFilmom, sprema se čak i više od jednog samostalnog filma o poznatim Star Wars likovima. Kao jedan od protagonista budućih filmova spominje se i Jabba, no Yoda ipak dobiva prvi samostalni film.

J.J. Abrams režira Star Wars: Episode VII!

To su zasad samo glasine, ali ta je vijest obradovala mnoge fanove Star Warsa te malog ali najvećeg Jedija, koji uzbuđeno očekuju razvoj situacije i nove vijesti. Sve zanima na kojem će se razdoblju Yodina života film bazirati: hoće li se raditi o povijesti i ranim vremenima Sile, ili čak o Yodinom boravku na planetu Dagobah, nagađa se.

Dok se razbijaju glave i polažu nade za malo veću dozu Yode, dolazi nam i treća triologija LucasFilma, ali ovaj put u produkciji The Walt Disney Company, koji je prošle godine kupio LucasFilm za 4.05 milijarde dollara. Prvi nastavak, odnosno sedmi, moći ćemo gledati već 2015. godine u režiji J.J. Abramsa.

Komentari