Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Yoda dobiva svoj film?

05.02.2013. Valentina Botica
522067_326507957404479_1506930919_n

Photo: Facebook

Kako se pročulo, Disney planira napraviti film koji neće biti jedan od Star Wars nastavaka VII-IX, nego samostalan film, a priča će se vrtiti oko svima omiljenog Yode.
Kako tvrdi Harry Knowles, koji je objavio tu glasinu, a blizak je s LucasFilmom, sprema se čak i više od jednog samostalnog filma o poznatim Star Wars likovima. Kao jedan od protagonista budućih filmova spominje se i Jabba, no Yoda ipak dobiva prvi samostalni film.

J.J. Abrams režira Star Wars: Episode VII!

To su zasad samo glasine, ali ta je vijest obradovala mnoge fanove Star Warsa te malog ali najvećeg Jedija, koji uzbuđeno očekuju razvoj situacije i nove vijesti. Sve zanima na kojem će se razdoblju Yodina života film bazirati: hoće li se raditi o povijesti i ranim vremenima Sile, ili čak o Yodinom boravku na planetu Dagobah, nagađa se.

Dok se razbijaju glave i polažu nade za malo veću dozu Yode, dolazi nam i treća triologija LucasFilma, ali ovaj put u produkciji The Walt Disney Company, koji je prošle godine kupio LucasFilm za 4.05 milijarde dollara. Prvi nastavak, odnosno sedmi, moći ćemo gledati već 2015. godine u režiji J.J. Abramsa.

Komentari