Istaknuto
11.05.2018.

Cinkuši su jedno od najorginalnijih, najunikatnijih i najkreativnijih hrvatskih glazbenih imena. Iza njih su četiri studijska i jedan live album, a 20 godina karijere proslavit će velikim koncertom 11. svibnja u Tvornici kulture.

08.05.2018.

Sven Popović razgovarao je s Lucijom Butković povodom objavljivanja svoje druge knjige i prvog romana "Uvjerljivo drugi" (Fraktura, 2018.). U intervjuu su dotaknute njegove glavne preokupacije – generacijske i individualne egzistencijalne strepnje, književnost, glazba i snoviti gradski pejzaž.

Film

Yoda dobiva svoj film?

05.02.2013. Valentina Botica
522067_326507957404479_1506930919_n

Photo: Facebook

Kako se pročulo, Disney planira napraviti film koji neće biti jedan od Star Wars nastavaka VII-IX, nego samostalan film, a priča će se vrtiti oko svima omiljenog Yode.
Kako tvrdi Harry Knowles, koji je objavio tu glasinu, a blizak je s LucasFilmom, sprema se čak i više od jednog samostalnog filma o poznatim Star Wars likovima. Kao jedan od protagonista budućih filmova spominje se i Jabba, no Yoda ipak dobiva prvi samostalni film.

J.J. Abrams režira Star Wars: Episode VII!

To su zasad samo glasine, ali ta je vijest obradovala mnoge fanove Star Warsa te malog ali najvećeg Jedija, koji uzbuđeno očekuju razvoj situacije i nove vijesti. Sve zanima na kojem će se razdoblju Yodina života film bazirati: hoće li se raditi o povijesti i ranim vremenima Sile, ili čak o Yodinom boravku na planetu Dagobah, nagađa se.

Dok se razbijaju glave i polažu nade za malo veću dozu Yode, dolazi nam i treća triologija LucasFilma, ali ovaj put u produkciji The Walt Disney Company, koji je prošle godine kupio LucasFilm za 4.05 milijarde dollara. Prvi nastavak, odnosno sedmi, moći ćemo gledati već 2015. godine u režiji J.J. Abramsa.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Komentari