Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Glazba

Yorke objavio još dvije snimke probe Atoms-a

11.06.2013. Karla Mršan
AtomsForPeace_Facebook.com/atomsforpeace

AtomsForPeace_Facebook.com/atomsforpeace

Thom Yorkeov eksperimentalni rock bend Atoms For Peace se priprema za europsku turneju, a budući da mnogi članovi imaju Twitter skoro svi fanovi mogu pratiti bendove probne nastupe. Tako je prije tjedan dana Nigel Godrich objavio video u kojem bend svira ”Rabbit In Your Headlights”, Yorkeovu stvar koja je nastala u kolaboraciji s elektronskim duom UNKLE. Na YouTube stranici benda pojavili su se snimke benda kako sviraju dvije pjesme s Yorkeovog solo albuma The Eraser. Bend započinje turneju 6. srpnja u Parizu, a dolaze i 13. na Exit Festival. Mnogi fanovi već nagađaju što će se naći na setlisti, a s obzirom na snimke mnogi se nadaju da Atoms For Peace neće samo svirati stvari s albuma Amok, već i neke pjesme bendova iz kojih potječu članovi Atoms-a.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Komentari