Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Yorke objavio još dvije snimke probe Atoms-a

11.06.2013. Karla MršanVrijeme čitanja: 1 minuta
AtomsForPeace_Facebook.com/atomsforpeace

AtomsForPeace_Facebook.com/atomsforpeace

Thom Yorkeov eksperimentalni rock bend Atoms For Peace se priprema za europsku turneju, a budući da mnogi članovi imaju Twitter skoro svi fanovi mogu pratiti bendove probne nastupe. Tako je prije tjedan dana Nigel Godrich objavio video u kojem bend svira ”Rabbit In Your Headlights”, Yorkeovu stvar koja je nastala u kolaboraciji s elektronskim duom UNKLE. Na YouTube stranici benda pojavili su se snimke benda kako sviraju dvije pjesme s Yorkeovog solo albuma The Eraser. Bend započinje turneju 6. srpnja u Parizu, a dolaze i 13. na Exit Festival. Mnogi fanovi već nagađaju što će se naći na setlisti, a s obzirom na snimke mnogi se nadaju da Atoms For Peace neće samo svirati stvari s albuma Amok, već i neke pjesme bendova iz kojih potječu članovi Atoms-a.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari