Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Yorke objavio još dvije snimke probe Atoms-a

11.06.2013. Karla Mršan
AtomsForPeace_Facebook.com/atomsforpeace

AtomsForPeace_Facebook.com/atomsforpeace

Thom Yorkeov eksperimentalni rock bend Atoms For Peace se priprema za europsku turneju, a budući da mnogi članovi imaju Twitter skoro svi fanovi mogu pratiti bendove probne nastupe. Tako je prije tjedan dana Nigel Godrich objavio video u kojem bend svira ”Rabbit In Your Headlights”, Yorkeovu stvar koja je nastala u kolaboraciji s elektronskim duom UNKLE. Na YouTube stranici benda pojavili su se snimke benda kako sviraju dvije pjesme s Yorkeovog solo albuma The Eraser. Bend započinje turneju 6. srpnja u Parizu, a dolaze i 13. na Exit Festival. Mnogi fanovi već nagađaju što će se naći na setlisti, a s obzirom na snimke mnogi se nadaju da Atoms For Peace neće samo svirati stvari s albuma Amok, već i neke pjesme bendova iz kojih potječu članovi Atoms-a.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Komentari