Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Yorke objavio još dvije snimke probe Atoms-a

11.06.2013. Karla Mršan
AtomsForPeace_Facebook.com/atomsforpeace

AtomsForPeace_Facebook.com/atomsforpeace

Thom Yorkeov eksperimentalni rock bend Atoms For Peace se priprema za europsku turneju, a budući da mnogi članovi imaju Twitter skoro svi fanovi mogu pratiti bendove probne nastupe. Tako je prije tjedan dana Nigel Godrich objavio video u kojem bend svira ”Rabbit In Your Headlights”, Yorkeovu stvar koja je nastala u kolaboraciji s elektronskim duom UNKLE. Na YouTube stranici benda pojavili su se snimke benda kako sviraju dvije pjesme s Yorkeovog solo albuma The Eraser. Bend započinje turneju 6. srpnja u Parizu, a dolaze i 13. na Exit Festival. Mnogi fanovi već nagađaju što će se naći na setlisti, a s obzirom na snimke mnogi se nadaju da Atoms For Peace neće samo svirati stvari s albuma Amok, već i neke pjesme bendova iz kojih potječu članovi Atoms-a.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Komentari