Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Zagrebački Sirup dobio novu adresu!

29.09.2013. Ziher.hr
Sirup ne radi

Foto: facebook.com

Prema najnovijim informacijama internetskog portala klubskascena.hr, cijenjeni zagrebački klub Sirup dobio je napokon novi prostor, odnosno lokaciju za normalno obavljanje svojih djelatnosti.

Sirup će odsada biti smješten u zgradi nekadašnjeg industrijskog kompleksa Paromlin, te će prostor kluba obuhvaćati otprilike dvjestotinjak kvadrata na prizemlju Paromlinske zgrade.

Posebno važan doprinos za konačnu realizaciju cijelog projekta i nove lokacije Sirupa, pripada Udruzi GrunPF. Sama udruga poznata je široj javnosti kao najstarija zagrebačka neprofitna udruga građana.

Komentari