Istaknuto
20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

Glazba

Zagrebački Sirup dobio novu adresu!

29.09.2013. Ziher.hr
Sirup ne radi

Foto: facebook.com

Prema najnovijim informacijama internetskog portala klubskascena.hr, cijenjeni zagrebački klub Sirup dobio je napokon novi prostor, odnosno lokaciju za normalno obavljanje svojih djelatnosti.

Sirup će odsada biti smješten u zgradi nekadašnjeg industrijskog kompleksa Paromlin, te će prostor kluba obuhvaćati otprilike dvjestotinjak kvadrata na prizemlju Paromlinske zgrade.

Posebno važan doprinos za konačnu realizaciju cijelog projekta i nove lokacije Sirupa, pripada Udruzi GrunPF. Sama udruga poznata je široj javnosti kao najstarija zagrebačka neprofitna udruga građana.

Komentari