Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

ZagrebDox Vas poziva da budete redatelji na 15 minuta!

06.01.2013. Lucija CuravićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: www.facebook.com

Foto: www.facebook.com

Koliko kvalitetnog materijala možete snimiti mobitelom za manje od 15 minuta? Naime, to je vremensko ograničenje za kratki film na temu ”My neighbour Is a European”, natječaja koji je pokrenuo Festival ZagrebDox za Phone Dox. Zainteresirani iz cijelog svijeta pozvani su da prijave svoje radove najkasnije do 11. siječnja 2013.

Tematsko obilježavanje ulaska Hrvatske u EU i pružanje prilike neafirmiranim autorima glavni je cilj organizatora. Pet najzapaženijih uradaka prikazat će se u programu festivala, kojem će prisustvovati i njihovi autori. Najboljeg, nakon vijećanja tročlanog žirija, očekuje posebna nagrada sponzora. Bilo da smatrate da je vrijeme da provjerite krije li se u Vama nova redateljska nada ili se samo planirate dobro zabaviti, prijava mora sadržavati:
– ispunjenu online prijavnicu
– screener (verzija spremna za prikazivanje) filma, postavljenog online ili snimljenog na DVD. Taj DVD s filmom pošaljite na adresu: Factum, Nova Ves 18, 10 000 Zagreb, Hrvatska;  s naznakom ‘Phone Dox Submission’.

Usudite se iskoristiti svoje mobitele za nešto više od ‘whatsapp-a’… Sretno!

(Visited 60 times, 1 visits today)

Komentari