Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Zavirite u novi Jurassic World

14.06.2014. Vladimir KneževićVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/JurassicWorldNews

Foto: facebook.com/JurassicWorldNews

Jurassic World film je koji očekujemo u lipnju sljedeće godine. Trebali smo ga gledati već ovog lipnja, no snimanje se odužilo zbog neslaganja redatelja s Universal Studios. Prvi Jurassic Park, onaj Spielbergov, vidjeli smo sada već poprilično davne 1993. godine. Ovaj nadolazeći u režiji je Colina Trevorrowa (Safety Not Guaranteed) i produkciji Patricka Crowleya i Franka Marshalla. Zvijezde filma su Chris Pratt, najpoznatiji kao priglupi Andy Dwyer u Parks and Recreation te Bryce Dallas Howard, također mlada glumica etablirana ulogom Gwen Stacy u Spider-Manu 3 i kao Victoria u The Twilight Saga.

Jurassic Park u ovom je nastavku sada već funkcionalna atrakcija na otoku Nublar. Posjećenost buja te su dinosauri postali normalna pojava današnjem čovjeku. Chris Pratt u ulozi je mladog znanstvenika koji provodi istraživanja nad raptorima, kada sve, po običaju, krene po krivu. Bryce Dallas Howard glumit će također neku vrstu zaposlenika Jurassic Worlda, ali ne u ovom prljavom stilu gdje oplođuje dinosaure, već u onom sa zelenim šuškavcima.

Ne znamo hoće li se udružiti s Chrisom, hoće li vježbati pravljenje bebe, hoće li biti neprijatelji – no znamo da će se dogoditi neko zlo i zubati reptili će ih opet napasti!

Pogledajte ono malo što su nam otkrili:

Foto: avclub.com

Foto: avclub.com    Bryce Dallas Howard i leđa Chrisa Pratta

 

Foto: avclub.com

Foto: avclub.com         Mora da su nešto gadno vidjeli…

 

Foto: avclub.com Chris Pratt

Foto: avclub.com
Chris Pratt

 

Foto: facebook.com Chris pratt prije i poslije pripreme za ,,Guardians of the Galaxy''

Foto: facebook.com
Chris Pratt prije i poslije pripreme za ,,Guardians of the Galaxy”

(Visited 107 times, 1 visits today)

Komentari