Istaknuto
08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

03.08.2017.

Nedavno je završeno drugo izdanje festivala Re:Think Sisak. Zidove grada oslikalo je nekoliko stranih street art umjetnika, a veličanstvene murale Sisku je ostavilo i nekoliko hrvatskih umjetnika. Cilj je festivala probuditi grad i promijeniti lošu sliku Siska koja je stvorena u medijima.

Film

Zavirite u novi Jurassic World

14.06.2014. Vladimir Knežević
Foto: facebook.com/JurassicWorldNews

Foto: facebook.com/JurassicWorldNews

Jurassic World film je koji očekujemo u lipnju sljedeće godine. Trebali smo ga gledati već ovog lipnja, no snimanje se odužilo zbog neslaganja redatelja s Universal Studios. Prvi Jurassic Park, onaj Spielbergov, vidjeli smo sada već poprilično davne 1993. godine. Ovaj nadolazeći u režiji je Colina Trevorrowa (Safety Not Guaranteed) i produkciji Patricka Crowleya i Franka Marshalla. Zvijezde filma su Chris Pratt, najpoznatiji kao priglupi Andy Dwyer u Parks and Recreation te Bryce Dallas Howard, također mlada glumica etablirana ulogom Gwen Stacy u Spider-Manu 3 i kao Victoria u The Twilight Saga.

Jurassic Park u ovom je nastavku sada već funkcionalna atrakcija na otoku Nublar. Posjećenost buja te su dinosauri postali normalna pojava današnjem čovjeku. Chris Pratt u ulozi je mladog znanstvenika koji provodi istraživanja nad raptorima, kada sve, po običaju, krene po krivu. Bryce Dallas Howard glumit će također neku vrstu zaposlenika Jurassic Worlda, ali ne u ovom prljavom stilu gdje oplođuje dinosaure, već u onom sa zelenim šuškavcima.

Ne znamo hoće li se udružiti s Chrisom, hoće li vježbati pravljenje bebe, hoće li biti neprijatelji – no znamo da će se dogoditi neko zlo i zubati reptili će ih opet napasti!

Pogledajte ono malo što su nam otkrili:

Foto: avclub.com

Foto: avclub.com    Bryce Dallas Howard i leđa Chrisa Pratta

 

Foto: avclub.com

Foto: avclub.com         Mora da su nešto gadno vidjeli…

 

Foto: avclub.com Chris Pratt

Foto: avclub.com
Chris Pratt

 

Foto: facebook.com Chris pratt prije i poslije pripreme za ,,Guardians of the Galaxy''

Foto: facebook.com
Chris Pratt prije i poslije pripreme za ,,Guardians of the Galaxy”

Komentari