Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Zavirite u novi Jurassic World

14.06.2014. Vladimir Knežević
Foto: facebook.com/JurassicWorldNews

Foto: facebook.com/JurassicWorldNews

Jurassic World film je koji očekujemo u lipnju sljedeće godine. Trebali smo ga gledati već ovog lipnja, no snimanje se odužilo zbog neslaganja redatelja s Universal Studios. Prvi Jurassic Park, onaj Spielbergov, vidjeli smo sada već poprilično davne 1993. godine. Ovaj nadolazeći u režiji je Colina Trevorrowa (Safety Not Guaranteed) i produkciji Patricka Crowleya i Franka Marshalla. Zvijezde filma su Chris Pratt, najpoznatiji kao priglupi Andy Dwyer u Parks and Recreation te Bryce Dallas Howard, također mlada glumica etablirana ulogom Gwen Stacy u Spider-Manu 3 i kao Victoria u The Twilight Saga.

Jurassic Park u ovom je nastavku sada već funkcionalna atrakcija na otoku Nublar. Posjećenost buja te su dinosauri postali normalna pojava današnjem čovjeku. Chris Pratt u ulozi je mladog znanstvenika koji provodi istraživanja nad raptorima, kada sve, po običaju, krene po krivu. Bryce Dallas Howard glumit će također neku vrstu zaposlenika Jurassic Worlda, ali ne u ovom prljavom stilu gdje oplođuje dinosaure, već u onom sa zelenim šuškavcima.

Ne znamo hoće li se udružiti s Chrisom, hoće li vježbati pravljenje bebe, hoće li biti neprijatelji – no znamo da će se dogoditi neko zlo i zubati reptili će ih opet napasti!

Pogledajte ono malo što su nam otkrili:

Foto: avclub.com

Foto: avclub.com    Bryce Dallas Howard i leđa Chrisa Pratta

 

Foto: avclub.com

Foto: avclub.com         Mora da su nešto gadno vidjeli…

 

Foto: avclub.com Chris Pratt

Foto: avclub.com
Chris Pratt

 

Foto: facebook.com Chris pratt prije i poslije pripreme za ,,Guardians of the Galaxy''

Foto: facebook.com
Chris Pratt prije i poslije pripreme za ,,Guardians of the Galaxy”

(Visited 89 times, 1 visits today)

Komentari