Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Završni, jubilarni 10. The Garden Festival zamijenit će Love International

18.03.2015. Ziher.hrFoto: press

Jubilarni 10. The Garden Festival ove se godine se održava od 1. do 8. srpnja na lokaciji The Garden Tisno, što ga čini prvim festivalom elektronske glazbe na hrvatskoj obali. Nadolazeći Garden je poseban i po tome što se zadnji put održava na lokaciji Tisnog koji ipak dalje ostaje party lokacija. Jedan od osnivača The Garden Festivala, Nick Colgan naglašava da se sprema veliki ovi početak u vidu novog festivala – Love International. Engleski promotori svoju će viziju Love Internationala brendirati kao mjesto za odmor i zabavu, a The Garden Tisno i dalje ostaje privlačna lokacija koja će ugostiti i novi talijanski Movement festival.

The Garden Festival i dalje ove godine u tjedan dana nudi odličan lineup s više od 150 izvođača, među kojima su svjetski poznati Bonobo, Seth Troxler, DJ Harvey, Paranoid London, Nightmares On Wax, čak 23 zabave na brodovima kao i zabave u klubu Barbarella’s, a očekuje se i još pokoje iznenađenje.

Na lokaciji The Garden Tisno će se nakon The Garden Festivala i dalje održavati festivali kroz srpanj i kolovoz, a to su Electric Elephant, Stop Making Sense, SunceBeat i Soundwave koji svake godine privuku veliki broj turista i stavljaju Tisno na festivalsku mapu svijeta.

Prekrasna oaza The Garden Tisno postala je jedna od najljepših festivalskih lokacija. Legendarne zabave na brodovima The Argonaughty i Arbiana koje plove po Jadranskom moru, ples pod zvijezdama i suncem na glavnoj pozornici ili Beach stageu neposredno uz more, zabava uz pozornicu pored maslina, ili dočekivanje zore u Barbarella’s Discotheque su sve dio jedinstvenog, radosnog i čudesnog iskustva.

Omogućene su snižene cijene ulaznica za regiju, tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica – 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr. Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. Ulaznice za klub Barbarella’s i zabave na brodovima se kupuju posebno.

U nastavku možete pogledati video pregled line-upa svih izvođača  ovogodišnjeg The Garden Festivala.

 

(Visited 68 times, 1 visits today)

Komentari