Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Završni, jubilarni 10. The Garden Festival zamijenit će Love International

18.03.2015. Ziher.hrFoto: press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Jubilarni 10. The Garden Festival ove se godine se održava od 1. do 8. srpnja na lokaciji The Garden Tisno, što ga čini prvim festivalom elektronske glazbe na hrvatskoj obali. Nadolazeći Garden je poseban i po tome što se zadnji put održava na lokaciji Tisnog koji ipak dalje ostaje party lokacija. Jedan od osnivača The Garden Festivala, Nick Colgan naglašava da se sprema veliki ovi početak u vidu novog festivala – Love International. Engleski promotori svoju će viziju Love Internationala brendirati kao mjesto za odmor i zabavu, a The Garden Tisno i dalje ostaje privlačna lokacija koja će ugostiti i novi talijanski Movement festival.

The Garden Festival i dalje ove godine u tjedan dana nudi odličan lineup s više od 150 izvođača, među kojima su svjetski poznati Bonobo, Seth Troxler, DJ Harvey, Paranoid London, Nightmares On Wax, čak 23 zabave na brodovima kao i zabave u klubu Barbarella’s, a očekuje se i još pokoje iznenađenje.

Na lokaciji The Garden Tisno će se nakon The Garden Festivala i dalje održavati festivali kroz srpanj i kolovoz, a to su Electric Elephant, Stop Making Sense, SunceBeat i Soundwave koji svake godine privuku veliki broj turista i stavljaju Tisno na festivalsku mapu svijeta.

Prekrasna oaza The Garden Tisno postala je jedna od najljepših festivalskih lokacija. Legendarne zabave na brodovima The Argonaughty i Arbiana koje plove po Jadranskom moru, ples pod zvijezdama i suncem na glavnoj pozornici ili Beach stageu neposredno uz more, zabava uz pozornicu pored maslina, ili dočekivanje zore u Barbarella’s Discotheque su sve dio jedinstvenog, radosnog i čudesnog iskustva.

Omogućene su snižene cijene ulaznica za regiju, tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica – 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr. Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. Ulaznice za klub Barbarella’s i zabave na brodovima se kupuju posebno.

U nastavku možete pogledati video pregled line-upa svih izvođača  ovogodišnjeg The Garden Festivala.

 

(Visited 81 times, 1 visits today)

Komentari