Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Zaz ponovno nastupa u Hrvatskoj?

04.04.2013. Monika Savić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Ako je suditi prema ”fan klubovima”  i Turističkoj zajednici grada Pule, francuska pjevačica Isabelle Geffroy, poznatija kao Zaz, održat će koncert 14. kolovoza u pulskoj Areni. Podsjetimo, Zaz je već nastupila u Domu Sportova prošle godine u lipnju. Prema tadašnjim dojmovima hrvatske publike, Zaz je ispunila očekivanja i oduševila obožavatelje u velikoj dvorani Doma Sportova. Još uvijek se čeka službena potvrda koncerta, ali prema svemu sudeći Zaz će se opet naći pred hrvatskom publikom.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari