Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Zbor Filozofskog fakulteta nenajavljeno zapjevao u pošti

23.12.2014. Tin Đudajek
Foto: facebook.com/ Concordia Discors

Foto: facebook.com/ Concordia Discors

Akademski zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu prošlu je subotu iznenadio građane koji su se zatekli u poštanskom uredu u Jurišićevoj ulici. Članovi zbora Concordia Discors prerušili su se u poštanske djelatnike, kao i klijente, te su odjednom na opće iznenađenje građana počeli pjevati popularne Zvončiće. Nakon početnog šoka, građani su shvatili o čemu je riječ te su počeli pjevati zajedno s zborom.

Concordia Discors mješoviti je zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu i broji preko 60 članova prvenstveno članova istog fakulteta. Djeluju od 2010. godine, a do danas su za svoj rad nagrađivani brojnim domaćim i inozemnim nagradama. Kako spominju na svojoj facebook stranici, prednost daju domaćim skladateljima te njeguju hrvatsko folklorno stvaralaštvo. Kako je iznenadni nastup u pošti zvučao provjerite na linku.

(Visited 105 times, 1 visits today)

Komentari