Istaknuto
16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Glazba

Zbor Filozofskog fakulteta nenajavljeno zapjevao u pošti

23.12.2014. Tin Đudajek
Foto: facebook.com/ Concordia Discors

Foto: facebook.com/ Concordia Discors

Akademski zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu prošlu je subotu iznenadio građane koji su se zatekli u poštanskom uredu u Jurišićevoj ulici. Članovi zbora Concordia Discors prerušili su se u poštanske djelatnike, kao i klijente, te su odjednom na opće iznenađenje građana počeli pjevati popularne Zvončiće. Nakon početnog šoka, građani su shvatili o čemu je riječ te su počeli pjevati zajedno s zborom.

Concordia Discors mješoviti je zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu i broji preko 60 članova prvenstveno članova istog fakulteta. Djeluju od 2010. godine, a do danas su za svoj rad nagrađivani brojnim domaćim i inozemnim nagradama. Kako spominju na svojoj facebook stranici, prednost daju domaćim skladateljima te njeguju hrvatsko folklorno stvaralaštvo. Kako je iznenadni nastup u pošti zvučao provjerite na linku.

(Visited 111 times, 1 visits today)

Komentari