Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Žestoki Airbourne novo je ime INmusic festivala!

05.03.2013. Monika Savić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Australski hard rock bend ovog ljeta popet će se na pozornicu INmusica pa se preporuča da se spremite za žestoko headbenganje! Airbourne je odlučio izvesti i pjesme s novog albuma ”Black Dog Barking” koji izlazi krajem svibnja, a sve će se odviti u light showu obavijenim naletima dima pirotehnike.

Uz pjevača i gitarista Joela O’Keeffea, bend su osnovali njegov mlađi brat Ryan (bubnjevi), David Roads (gitara) i Justin Street (bas). Njihov prvijenac ”Runnin’ Wild” u javnost je izišao 2007. godine te bendu donio nagradu za najbolji debitantski album na Metal Hammer Golden Gods Awards. Sljedeći album ”No Guts. No Glory” objavili su 2010. godine i opravdali očekivanja fanova koje su stekli prvim albumom. Nastupali su s velikim imenima poput Rolling Stonesa i Iron Maidena, a ovo ljeto ih, među ostalima, čekaju nastupi na Rock Am Ring i Rock Im Park u Njemačkoj, Nova Rock festivalu u Austriji i Sonisphere festivalu u Francuskoj.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Komentari