Istaknuto
17.08.2018.

Ove godine već smo imali prilike gledati nekoliko kvalitetnih hrvatskih naslova, a što u nastavku gledamo na velikom platnu donosimo u jesenskom pregledu.

16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

Glazba

Žestoki Airbourne novo je ime INmusic festivala!

05.03.2013. Monika Savić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Australski hard rock bend ovog ljeta popet će se na pozornicu INmusica pa se preporuča da se spremite za žestoko headbenganje! Airbourne je odlučio izvesti i pjesme s novog albuma ”Black Dog Barking” koji izlazi krajem svibnja, a sve će se odviti u light showu obavijenim naletima dima pirotehnike.

Uz pjevača i gitarista Joela O’Keeffea, bend su osnovali njegov mlađi brat Ryan (bubnjevi), David Roads (gitara) i Justin Street (bas). Njihov prvijenac ”Runnin’ Wild” u javnost je izišao 2007. godine te bendu donio nagradu za najbolji debitantski album na Metal Hammer Golden Gods Awards. Sljedeći album ”No Guts. No Glory” objavili su 2010. godine i opravdali očekivanja fanova koje su stekli prvim albumom. Nastupali su s velikim imenima poput Rolling Stonesa i Iron Maidena, a ovo ljeto ih, među ostalima, čekaju nastupi na Rock Am Ring i Rock Im Park u Njemačkoj, Nova Rock festivalu u Austriji i Sonisphere festivalu u Francuskoj.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Komentari