Istaknuto
11.10.2017.

Boris Svrtan, ravnatelj kazališta Gavella, otkrio nam je planove za izgradnju nove kazališne dvorane u koju će se smjestiti novopokrenuta Scena 121, a prokomentirali smo i ovogodišnje Gavelline večeri, novu Gavellinu sezonu te sve veći broj mladih glumaca i redatelja koji surađuju s Gavellom.

08.10.2017.

Zadnja tri mjeseca 2017. godine očekuje nas veliki broj raznolikih glazbenih sadržaja, od premijernog koncerta kultnog islandskog sastava Sigur Ros u Domu sportova do novih sezona popularnih programa kao što su MIMO, ZEZ, Good Vibrations, Začarana Močvara i drugi.

Glazba

Žestoki Airbourne novo je ime INmusic festivala!

05.03.2013. Monika Savić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Australski hard rock bend ovog ljeta popet će se na pozornicu INmusica pa se preporuča da se spremite za žestoko headbenganje! Airbourne je odlučio izvesti i pjesme s novog albuma ”Black Dog Barking” koji izlazi krajem svibnja, a sve će se odviti u light showu obavijenim naletima dima pirotehnike.

Uz pjevača i gitarista Joela O’Keeffea, bend su osnovali njegov mlađi brat Ryan (bubnjevi), David Roads (gitara) i Justin Street (bas). Njihov prvijenac ”Runnin’ Wild” u javnost je izišao 2007. godine te bendu donio nagradu za najbolji debitantski album na Metal Hammer Golden Gods Awards. Sljedeći album ”No Guts. No Glory” objavili su 2010. godine i opravdali očekivanja fanova koje su stekli prvim albumom. Nastupali su s velikim imenima poput Rolling Stonesa i Iron Maidena, a ovo ljeto ih, među ostalima, čekaju nastupi na Rock Am Ring i Rock Im Park u Njemačkoj, Nova Rock festivalu u Austriji i Sonisphere festivalu u Francuskoj.

Komentari