Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Ziher dijeli 2×1 upad za dvije večeri u Klub.u

09.12.2013. Ziher.hr
Foto: klubklub_facebook.com/klub.jpg

Foto: klubklub_facebook.com/klub.jpg

Vikend u Klub.u ovaj vikend spaja četiri večeri u dva dana i na dva floora, a sve u sklopu svojevrsnog Minifesta. U  petak se Black Light rezidentima priključuje NT WAVE na techno gitari i Seasplash Pula ekipa, dok je subota rezervirana za Dirty Beatz kolektiv i jedan noviji – Program.

 PETAK – 13.12. Black Light ft. NT WAVE vs. Seasplash Pula

 Black Light, rezidencijalni program Klub.a u centru grada, ovaj petak na glavnom flooru već tradicionalno predstavlja deep house, techno i future bass zvukove. Domaćinima RRRamonu! i DMT-ju priključuje se NT WAVE s techno gitarom. Valent Samardžija već je dao svoj obol projektima kao što su LessThanAMinute ili Tobogan. U petak dolazi predstaviti svoj projekt u koji izvodi minimal techno na samo jednoj gitari. Za vizuale je zadužen vj-polygon. Na stage Tunela pak dolazi Seasplash Pula Crew koji stoje iza organizacije Seasplash Rojc Showcase programa. Crew se sastoji od tri DJ-a/ producenta iz Pule, a to su Sheco, L Jay i 207. Potonja dva dolaze u goste, a osim što puštaju također i produciraju dubstep i drum&bass, te će prodrmati Klub.

 SUBOTA – 14.12. Dirty Beatz vs. Program

 Subota u Klub.u donosi gostovanje Dirty Beatz kolektiva, jednu od prvih drum ‘n’ bass ekipa koje su igrale važnu ulogu u razvoju te scene u Zagrebu. Leeks, Kula i Matz preuzimaju glavni floor s d’n’b ritmovima. U Tunelu je za program zadužena ekipa Programa, emisije koja ide  svakog četvrtka od 22-00 sati. Juice, Corea i Basta vrte techno, house, future bass i štošta kako u eteru, tako i u Klub.-u.

Početak je u 23 sata, a ulaz je svaki dan pojedinačno 20 kuna do 00:30, a 30 kuna nakon.

Ziher vam ovim putem poklanja četiri upada, dva za petak i dva za subotu. Ukoliko želite ići, u komentarima ostavite svoje ime i prezime jer na kraju dana izvlačimo četvero sretnih dobitnika!

Komentari