Istaknuto
08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

03.08.2017.

Nedavno je završeno drugo izdanje festivala Re:Think Sisak. Zidove grada oslikalo je nekoliko stranih street art umjetnika, a veličanstvene murale Sisku je ostavilo i nekoliko hrvatskih umjetnika. Cilj je festivala probuditi grad i promijeniti lošu sliku Siska koja je stvorena u medijima.

Glazba

Ziher dijeli 2×1 upad za dvije večeri u Klub.u

09.12.2013. Ziher.hr
Foto: klubklub_facebook.com/klub.jpg

Foto: klubklub_facebook.com/klub.jpg

Vikend u Klub.u ovaj vikend spaja četiri večeri u dva dana i na dva floora, a sve u sklopu svojevrsnog Minifesta. U  petak se Black Light rezidentima priključuje NT WAVE na techno gitari i Seasplash Pula ekipa, dok je subota rezervirana za Dirty Beatz kolektiv i jedan noviji – Program.

 PETAK – 13.12. Black Light ft. NT WAVE vs. Seasplash Pula

 Black Light, rezidencijalni program Klub.a u centru grada, ovaj petak na glavnom flooru već tradicionalno predstavlja deep house, techno i future bass zvukove. Domaćinima RRRamonu! i DMT-ju priključuje se NT WAVE s techno gitarom. Valent Samardžija već je dao svoj obol projektima kao što su LessThanAMinute ili Tobogan. U petak dolazi predstaviti svoj projekt u koji izvodi minimal techno na samo jednoj gitari. Za vizuale je zadužen vj-polygon. Na stage Tunela pak dolazi Seasplash Pula Crew koji stoje iza organizacije Seasplash Rojc Showcase programa. Crew se sastoji od tri DJ-a/ producenta iz Pule, a to su Sheco, L Jay i 207. Potonja dva dolaze u goste, a osim što puštaju također i produciraju dubstep i drum&bass, te će prodrmati Klub.

 SUBOTA – 14.12. Dirty Beatz vs. Program

 Subota u Klub.u donosi gostovanje Dirty Beatz kolektiva, jednu od prvih drum ‘n’ bass ekipa koje su igrale važnu ulogu u razvoju te scene u Zagrebu. Leeks, Kula i Matz preuzimaju glavni floor s d’n’b ritmovima. U Tunelu je za program zadužena ekipa Programa, emisije koja ide  svakog četvrtka od 22-00 sati. Juice, Corea i Basta vrte techno, house, future bass i štošta kako u eteru, tako i u Klub.-u.

Početak je u 23 sata, a ulaz je svaki dan pojedinačno 20 kuna do 00:30, a 30 kuna nakon.

Ziher vam ovim putem poklanja četiri upada, dva za petak i dva za subotu. Ukoliko želite ići, u komentarima ostavite svoje ime i prezime jer na kraju dana izvlačimo četvero sretnih dobitnika!

Komentari