Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Ziher Playlista: Velvet Festival 2018

28.06.2018. Filip Kušter

Krčki Velvet festival je pred vratima i nema druge nego se osvrnuti na izvođače koji će nas tijekom dva dana zabavljati kroz dan i noć. Žanrovski raznolik, na osunčanim plažama predivnog Punta i bliže okolice, upoznat ćemo se s nekim domaćim, ali i stranim imenima koja će nam uvelike zaokupiti pažnju na plesnom podiju. Festivalske ulaznice i kamp su pred rasprodajom, a lineup je do sada izbrojao preko dvadeset imena indie, rock i DJ scene. Dvije pozornice posjetiteljima će pružiti dobar odmak od monotone ljetne svakodnevnice, a poseban naglasak stavio bih na Beach stage koji će u petak i subotu biti aktivan od podneva do 19 sati. Program na tzv. Main siteu počinje u 20 sati i završava u ranim jutarnji satima.

Beach i main stage

Petak „na plaži“ rezerviran je za Vilju, Bossu i Herzog, a glavnu će okupirati Jonathan, Ilija Rudman, Kristijan Molnar, Živa voda, Malus Antler, Neon Lies, Jopa i The Siids. Subota na plaži počinje uz El Cinematico Sessions (KLFM), Bellen i Zvanut, a na glavnoj se nastavlja uz Aquaserge, Porto Morto, Anu Antonovu, NLV, Grapevine Babies, Asimina Asanofa (Edin Haliti), Babilonsku, Radio Rožu i ZMaJa. Dva nezaboravna boat partyja priuštit će nam TIPSY (petak) i Mile Voli Disko (subota), tako da idilični uvod u ljeto može početi. A mi krećemo s playlistom.

(Visited 60 times, 2 visits today)

Komentari