Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Ziher Playlista: Velvet Festival 2018

28.06.2018. Filip Kušter
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Krčki Velvet festival je pred vratima i nema druge nego se osvrnuti na izvođače koji će nas tijekom dva dana zabavljati kroz dan i noć. Žanrovski raznolik, na osunčanim plažama predivnog Punta i bliže okolice, upoznat ćemo se s nekim domaćim, ali i stranim imenima koja će nam uvelike zaokupiti pažnju na plesnom podiju. Festivalske ulaznice i kamp su pred rasprodajom, a lineup je do sada izbrojao preko dvadeset imena indie, rock i DJ scene. Dvije pozornice posjetiteljima će pružiti dobar odmak od monotone ljetne svakodnevnice, a poseban naglasak stavio bih na Beach stage koji će u petak i subotu biti aktivan od podneva do 19 sati. Program na tzv. Main siteu počinje u 20 sati i završava u ranim jutarnji satima.

Beach i main stage

Petak „na plaži“ rezerviran je za Vilju, Bossu i Herzog, a glavnu će okupirati Jonathan, Ilija Rudman, Kristijan Molnar, Živa voda, Malus Antler, Neon Lies, Jopa i The Siids. Subota na plaži počinje uz El Cinematico Sessions (KLFM), Bellen i Zvanut, a na glavnoj se nastavlja uz Aquaserge, Porto Morto, Anu Antonovu, NLV, Grapevine Babies, Asimina Asanofa (Edin Haliti), Babilonsku, Radio Rožu i ZMaJa. Dva nezaboravna boat partyja priuštit će nam TIPSY (petak) i Mile Voli Disko (subota), tako da idilični uvod u ljeto može početi. A mi krećemo s playlistom.

(Visited 92 times, 3 visits today)

Komentari