Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Ziher playlista vol. XIV: Prvi kvartal 2014.

28.03.2014. Tim Hrvaćanin
Foto: facebook.com/damonalbarn

Foto: facebook.com/damonalbarn

Kao što svi ekonomski analitičari vole analizirati rast ili pad proizvodnje po kvartalima, tako se Ziher odlučio prezentirati proizvodnju glazbene industrije u prvom kvartalu 2014. godine.

U playlistu smo skupili glazbene numere s albuma koji su već objavljeni proteklih mjeseci, kao i singlove koji najavljuju albume u idućem kvartalu. Nekom drugom prilikom ćemo usporediti i analizirati kvartale 2013. i 2014. godine. U međuvremenu uživajte u Ziherovom izboru glazbe 2014., a slobodno u komentare dodajte svoje prijedloge kako bismo polugodišnje izvješće učinili još zanimljivijim!

Komentari