Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Ziher playlista vol. XVI: Gričevanje – najsimpatičniji zagrebački festival!

18.04.2014. Tim Hrvaćanin
Foto: https://www.facebook.com/gricevanje

Foto: https://www.facebook.com/gricevanje

Gričevanje se vraća u Zagreb! Od 20. do 31. svibnja na platoima Tuškanac i Gradec održava se jedan od najsimpatičnijih koncertnih programa u Zagrebu. Koncerti su besplatni, a festival će otvoriti Jinxi, koji slave 20 godina postojanja. Drugi headliner su riječke noćne more Let 3.

Gričevanje podržava mlade izvođače, pa će tako ove godine na divnim gornjogradskim lokacijama zasvirati Punčke, Repetitor, Jonathan, Diskodelija, IGUT i Muscle Tribe of Danger and Excellence. Elektroničke zvukove donijet će Tobogan, a kantautorsku večer obilježit će Irena Žilić i Lovely Quinces. Ostatak line-upa bit će objavljen u narednim tjednima, a program možete pratiti na službenoj Facebook stranici Gričevanja.

Ziher je za ovaj tjedan pripremio playlistu sa svim do sada potvrđenim izvođačima ovogodišnjeg Gričevanja. Vidimo se na Tuškancu i Gradecu krajem svibnja!

(Visited 141 times, 1 visits today)

Komentari