Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Ziher playlista vol. XVI: Gričevanje – najsimpatičniji zagrebački festival!

18.04.2014. Tim HrvaćaninVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: https://www.facebook.com/gricevanje

Foto: https://www.facebook.com/gricevanje

Gričevanje se vraća u Zagreb! Od 20. do 31. svibnja na platoima Tuškanac i Gradec održava se jedan od najsimpatičnijih koncertnih programa u Zagrebu. Koncerti su besplatni, a festival će otvoriti Jinxi, koji slave 20 godina postojanja. Drugi headliner su riječke noćne more Let 3.

Gričevanje podržava mlade izvođače, pa će tako ove godine na divnim gornjogradskim lokacijama zasvirati Punčke, Repetitor, Jonathan, Diskodelija, IGUT i Muscle Tribe of Danger and Excellence. Elektroničke zvukove donijet će Tobogan, a kantautorsku večer obilježit će Irena Žilić i Lovely Quinces. Ostatak line-upa bit će objavljen u narednim tjednima, a program možete pratiti na službenoj Facebook stranici Gričevanja.

Ziher je za ovaj tjedan pripremio playlistu sa svim do sada potvrđenim izvođačima ovogodišnjeg Gričevanja. Vidimo se na Tuškancu i Gradecu krajem svibnja!

(Visited 157 times, 1 visits today)

Komentari