Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Ziher playlista vol. XVI: Gričevanje – najsimpatičniji zagrebački festival!

18.04.2014. Tim Hrvaćanin
Foto: https://www.facebook.com/gricevanje

Foto: https://www.facebook.com/gricevanje

Gričevanje se vraća u Zagreb! Od 20. do 31. svibnja na platoima Tuškanac i Gradec održava se jedan od najsimpatičnijih koncertnih programa u Zagrebu. Koncerti su besplatni, a festival će otvoriti Jinxi, koji slave 20 godina postojanja. Drugi headliner su riječke noćne more Let 3.

Gričevanje podržava mlade izvođače, pa će tako ove godine na divnim gornjogradskim lokacijama zasvirati Punčke, Repetitor, Jonathan, Diskodelija, IGUT i Muscle Tribe of Danger and Excellence. Elektroničke zvukove donijet će Tobogan, a kantautorsku večer obilježit će Irena Žilić i Lovely Quinces. Ostatak line-upa bit će objavljen u narednim tjednima, a program možete pratiti na službenoj Facebook stranici Gričevanja.

Ziher je za ovaj tjedan pripremio playlistu sa svim do sada potvrđenim izvođačima ovogodišnjeg Gričevanja. Vidimo se na Tuškancu i Gradecu krajem svibnja!

(Visited 143 times, 1 visits today)

Komentari