Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Ziher playlista vol. XXXII: Glazbeni Grinchmas

21.12.2014. Marta LučićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/ How the Grinch Stole Christmas

Foto: facebook.com/ How the Grinch Stole Christmas

Dosta vam je slušati svake godine iste božićne pjesme? I nama. Zato vam spremamo nešto novo i svježe, nešto što možda niste čuli, a miriše na nešto drugačiji Božić, uz koji potencijalni Anti-Christmas hit. Dok se spremate za klizanje na Tomislavcu, dok pijuckate kuhano vino ili na druženju s najdražima – Ziher je tu da vam začini Božićne radosti, za početak još jednom playlistom. Podižemo na noge i zakorjele Christmas-song Grincheve, a napominjemo vam da ukoliko želite još glazbeno-božićnog veselja poslušate i našu prošlogodišnju Božićnu grijalicu od playliste. Ne, nije nužno da ne volite Božić – samo želite ne čuti Mariah Carey jer ona i ovaj Božić opet želi njega.Uživajte u usporenom blagdanskom ugođaju i nemojte pretjerati s kolačima!

 

(Visited 57 times, 1 visits today)

Komentari