Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Ziher playlista vol. XXXII: Glazbeni Grinchmas

21.12.2014. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ How the Grinch Stole Christmas

Foto: facebook.com/ How the Grinch Stole Christmas

Dosta vam je slušati svake godine iste božićne pjesme? I nama. Zato vam spremamo nešto novo i svježe, nešto što možda niste čuli, a miriše na nešto drugačiji Božić, uz koji potencijalni Anti-Christmas hit. Dok se spremate za klizanje na Tomislavcu, dok pijuckate kuhano vino ili na druženju s najdražima – Ziher je tu da vam začini Božićne radosti, za početak još jednom playlistom. Podižemo na noge i zakorjele Christmas-song Grincheve, a napominjemo vam da ukoliko želite još glazbeno-božićnog veselja poslušate i našu prošlogodišnju Božićnu grijalicu od playliste. Ne, nije nužno da ne volite Božić – samo želite ne čuti Mariah Carey jer ona i ovaj Božić opet želi njega.Uživajte u usporenom blagdanskom ugođaju i nemojte pretjerati s kolačima!

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari