Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Ziher playlista vol. XXXII: Glazbeni Grinchmas

21.12.2014. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ How the Grinch Stole Christmas

Foto: facebook.com/ How the Grinch Stole Christmas

Dosta vam je slušati svake godine iste božićne pjesme? I nama. Zato vam spremamo nešto novo i svježe, nešto što možda niste čuli, a miriše na nešto drugačiji Božić, uz koji potencijalni Anti-Christmas hit. Dok se spremate za klizanje na Tomislavcu, dok pijuckate kuhano vino ili na druženju s najdražima – Ziher je tu da vam začini Božićne radosti, za početak još jednom playlistom. Podižemo na noge i zakorjele Christmas-song Grincheve, a napominjemo vam da ukoliko želite još glazbeno-božićnog veselja poslušate i našu prošlogodišnju Božićnu grijalicu od playliste. Ne, nije nužno da ne volite Božić – samo želite ne čuti Mariah Carey jer ona i ovaj Božić opet želi njega.Uživajte u usporenom blagdanskom ugođaju i nemojte pretjerati s kolačima!

 

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari