Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Ziher playlista vol. XXXII: Glazbeni Grinchmas

21.12.2014. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ How the Grinch Stole Christmas

Foto: facebook.com/ How the Grinch Stole Christmas

Dosta vam je slušati svake godine iste božićne pjesme? I nama. Zato vam spremamo nešto novo i svježe, nešto što možda niste čuli, a miriše na nešto drugačiji Božić, uz koji potencijalni Anti-Christmas hit. Dok se spremate za klizanje na Tomislavcu, dok pijuckate kuhano vino ili na druženju s najdražima – Ziher je tu da vam začini Božićne radosti, za početak još jednom playlistom. Podižemo na noge i zakorjele Christmas-song Grincheve, a napominjemo vam da ukoliko želite još glazbeno-božićnog veselja poslušate i našu prošlogodišnju Božićnu grijalicu od playliste. Ne, nije nužno da ne volite Božić – samo želite ne čuti Mariah Carey jer ona i ovaj Božić opet želi njega.Uživajte u usporenom blagdanskom ugođaju i nemojte pretjerati s kolačima!

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari