Istaknuto
16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

06.09.2018.

Na jednom mjestu okupili smo najzanimljivije koncerte koji nas ove jeseni očekuju u Zagrebu i Rijeci. Pred nama je sjajna jesen koju će obilježiti Deafheaven, God Is An Astronaut, Editors, Jethro Tull, Mudhoney, ali i brojni domaći izvođači.

Glazba

Ziher playlista: Warm-up za novi indie party – Joyride!

16.09.2014. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Joyride

Foto: facebook.com/ Joyride

Nova sezona. Novi indie party. Četvrtak i dalje ostaje dan za indie, pa tako je  i ovaj 18. rujna rezerviran za Joyride. Upoznajte novi šaroliki program najboljeg indieja u zagrebačkom Klubu. Dok slušate Ziherovu indie playlistu za razgibavanje zbog nadolazećeg haranja po plesnom podiju, pročitajte što ekipa iz Joyridea (Pusha B, Ronca, Nifty Nina, MaYa) kaže o indieju.

Indie je svašta. Indie je kada tisuće grla s Alexom Turnerom pjevaju o sheffieldskim kurvama ili kada Matt Berninger objašnjava sve štreberima, kada Jai Paulu ukradu laptop i kada neka Šveđanka prati rijeke ili pleše sama sa sobom. Joyride je novi program koji je zamišljen kao putovanje kroz taj indie džumbus na kojem ćemo vam predstavljati neafirmirane mlade izvođače i plesati na stare i nove favorite. 

(Visited 66 times, 1 visits today)

Komentari