Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Glazba

Ziher playlista: Warm-up za novi indie party – Joyride!

16.09.2014. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Joyride

Foto: facebook.com/ Joyride

Nova sezona. Novi indie party. Četvrtak i dalje ostaje dan za indie, pa tako je  i ovaj 18. rujna rezerviran za Joyride. Upoznajte novi šaroliki program najboljeg indieja u zagrebačkom Klubu. Dok slušate Ziherovu indie playlistu za razgibavanje zbog nadolazećeg haranja po plesnom podiju, pročitajte što ekipa iz Joyridea (Pusha B, Ronca, Nifty Nina, MaYa) kaže o indieju.

Indie je svašta. Indie je kada tisuće grla s Alexom Turnerom pjevaju o sheffieldskim kurvama ili kada Matt Berninger objašnjava sve štreberima, kada Jai Paulu ukradu laptop i kada neka Šveđanka prati rijeke ili pleše sama sa sobom. Joyride je novi program koji je zamišljen kao putovanje kroz taj indie džumbus na kojem ćemo vam predstavljati neafirmirane mlade izvođače i plesati na stare i nove favorite. 

(Visited 59 times, 1 visits today)

Komentari