Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Ziher playlista: Warm-up za novi indie party – Joyride!

16.09.2014. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Joyride

Foto: facebook.com/ Joyride

Nova sezona. Novi indie party. Četvrtak i dalje ostaje dan za indie, pa tako je  i ovaj 18. rujna rezerviran za Joyride. Upoznajte novi šaroliki program najboljeg indieja u zagrebačkom Klubu. Dok slušate Ziherovu indie playlistu za razgibavanje zbog nadolazećeg haranja po plesnom podiju, pročitajte što ekipa iz Joyridea (Pusha B, Ronca, Nifty Nina, MaYa) kaže o indieju.

Indie je svašta. Indie je kada tisuće grla s Alexom Turnerom pjevaju o sheffieldskim kurvama ili kada Matt Berninger objašnjava sve štreberima, kada Jai Paulu ukradu laptop i kada neka Šveđanka prati rijeke ili pleše sama sa sobom. Joyride je novi program koji je zamišljen kao putovanje kroz taj indie džumbus na kojem ćemo vam predstavljati neafirmirane mlade izvođače i plesati na stare i nove favorite. 

Komentari