Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Ziher playlista: Warm-up za novi indie party – Joyride!

16.09.2014. Marta LučićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/ Joyride

Foto: facebook.com/ Joyride

Nova sezona. Novi indie party. Četvrtak i dalje ostaje dan za indie, pa tako je  i ovaj 18. rujna rezerviran za Joyride. Upoznajte novi šaroliki program najboljeg indieja u zagrebačkom Klubu. Dok slušate Ziherovu indie playlistu za razgibavanje zbog nadolazećeg haranja po plesnom podiju, pročitajte što ekipa iz Joyridea (Pusha B, Ronca, Nifty Nina, MaYa) kaže o indieju.

Indie je svašta. Indie je kada tisuće grla s Alexom Turnerom pjevaju o sheffieldskim kurvama ili kada Matt Berninger objašnjava sve štreberima, kada Jai Paulu ukradu laptop i kada neka Šveđanka prati rijeke ili pleše sama sa sobom. Joyride je novi program koji je zamišljen kao putovanje kroz taj indie džumbus na kojem ćemo vam predstavljati neafirmirane mlade izvođače i plesati na stare i nove favorite. 

(Visited 75 times, 1 visits today)

Komentari