Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Uncategorized

Ziher slavi rođendan i svi ste pozvani!

04.03.2013. Ziher.hr
Fotomontaža: Ziher.hr

Fotomontaža: Ziher.hr

Iako treći rođendan nije okrugli, Ziherovcima je važan. U trećoj smo godini postojanja prevalili 3000 fanova na Facebooku, redizajnirali portal, održali prvi Student Film Festival i ostvarili mnoštvo zacrtanih ciljeva. Ako to nije razlog za feštu, ne znamo što jest.

Stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže  14. ožujka na rođendanskom partyju u Malom pogonu Tvornice kulture. Poklone ne morate nositi, a upad je simboličnih 10 kn.

Naime, iza portala Ziher.hr koji svoju publiku izvještava o svijetu kulture i umjetnosti, stoji mlada i neprofitna udruga Ziher. Cilj je udruge promicanje kulturnih sadržaja i vrijednosti putem medija, a osnovala ju je nekolicina mladih studenata novinarstva vođenih željom da  objedine ono što najviše vole: kulturu, novinarstvo puno zabave s još više alkohola.  Tri godine rada urodilo je plodom – na Ziheru danas sudjeluje više od pedeset mladih volontera koji pišu i usavršavaju se u novinarskoj profesiji, a čitanost portala raste iz dana u dan.

Party počinje u 22 sata, a zabavljat će vas trio DJ-a koji čine Critical LP, DJ Hlad i DJ Iggy.

Dakle, da ponovimo: 14. ožujka, Tvornica kulture (mali pogon). Na vama je samo da operete zube, namirišete pazuhe i s redakcijom Zihera proslavite treći rođendan. Karte su od 10. ožujka u pretprodaji.

Link na event –> http://www.facebook.com/events/351662378284947/

(Visited 88 times, 1 visits today)

Komentari