Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Uncategorized

Ziher vas vodi u Tvornicu na Blood Red Shoes!

03.04.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/Tvornica Kulture

Foto: facebook.com/Tvornica Kulture

Sjajan britanski duo Blood Red Shoes vraćaju se u Tvornicu kulture u četvrtak, 3. travnja 2014. godine, u sklopu njihove velike europske turneje.

 Alter punk rock band  iz Brigtona kojeg čine prekrasna Laura-Mary Carter (gitara, vocal) i Steven Ansell (bubnjevi, vocal) iza sebe već imaju jedno gostovanje u Tvornici i to 21. studenog 2012. na koncertu koji se prvo trebao održati u Malom pogonu, ali je zbog velikog interesa publike prebačen u veliku dvoranu. Okupljeni mediji o tom su koncertu pisali kao jednom od najboljih prošle zime u Zagrebu, Karizmatična pojava odlične gitaristice Laure i čvrsto Steveovo bubnjanje svrstava BRS rame uz rame sa sličnim žensko-muškim kombinacijama poput The White Stripesa ili Handsome Fursa, a sa gotovo 200 dana godišnje provedenih na turnejama nije niti čudo da su iznimno dojmljiva rock’n’roll mašina.

Band iza sebe ima 3 studijska albuma – “Box of Secrets”, “Fire Like This” I “In Time to Voices” – a četvrti album, nazvan po bendu, u prodaji će se pojaviti 3. ožujka i s njega je već skinut odličan najavni singl “The Perfect Mess”.

Ulaznice

Od 16. siječnja do 2. travnja cijena je 65, a na dan koncerta 80 kn.

Prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture (Ljudevita posavskog 1)
  • Entrio prodajna mjesta i online www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Ziher za vas ima 2×1 upad! Sve što trebate je na članak komentirati imenom i prezimenom. Uskoro objavljujemo dobitnike na našoj facebook stranici!

(Visited 41 times, 1 visits today)

Komentari