Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Uncategorized

Ziher vas vodi u Tvornicu na Blood Red Shoes!

03.04.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/Tvornica Kulture

Foto: facebook.com/Tvornica Kulture

Sjajan britanski duo Blood Red Shoes vraćaju se u Tvornicu kulture u četvrtak, 3. travnja 2014. godine, u sklopu njihove velike europske turneje.

 Alter punk rock band  iz Brigtona kojeg čine prekrasna Laura-Mary Carter (gitara, vocal) i Steven Ansell (bubnjevi, vocal) iza sebe već imaju jedno gostovanje u Tvornici i to 21. studenog 2012. na koncertu koji se prvo trebao održati u Malom pogonu, ali je zbog velikog interesa publike prebačen u veliku dvoranu. Okupljeni mediji o tom su koncertu pisali kao jednom od najboljih prošle zime u Zagrebu, Karizmatična pojava odlične gitaristice Laure i čvrsto Steveovo bubnjanje svrstava BRS rame uz rame sa sličnim žensko-muškim kombinacijama poput The White Stripesa ili Handsome Fursa, a sa gotovo 200 dana godišnje provedenih na turnejama nije niti čudo da su iznimno dojmljiva rock’n’roll mašina.

Band iza sebe ima 3 studijska albuma – “Box of Secrets”, “Fire Like This” I “In Time to Voices” – a četvrti album, nazvan po bendu, u prodaji će se pojaviti 3. ožujka i s njega je već skinut odličan najavni singl “The Perfect Mess”.

Ulaznice

Od 16. siječnja do 2. travnja cijena je 65, a na dan koncerta 80 kn.

Prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture (Ljudevita posavskog 1)
  • Entrio prodajna mjesta i online www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Ziher za vas ima 2×1 upad! Sve što trebate je na članak komentirati imenom i prezimenom. Uskoro objavljujemo dobitnike na našoj facebook stranici!

(Visited 56 times, 1 visits today)

Komentari