Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 10/25

10.12.2014. Ziher.hr

adventnaziheru 10Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 10.12.

Ovaj mjesec je prepun koncerata pa shvaćamo kako je teško poplaćati sve te silne karte. Zato postoji Advent na Ziheru! Danas dvoje sretnika vodimo na Tuborg Open Fair koji se 12. prosinca održava u Pogonu Jedinstvo! Ako još ne znate što je to, pročitajte našu najavu. Ako ste pak u potpunosti upoznati s ovim krasnim događanjem, počastite se intervjuima s Petrom Dundovom, ABOP-om i Frenkijem.

A kako do karata? Upoznati ste s našim hashtagom #AdventNaZiheru? E super. Sada se vratite na našu Facebook stranicu i shareajte naš današnji adventski post na svome profilu. Pazite da je pored vaše objave ona mala zemaljska kuglica koja označava da svi vide vašu objavu, a u opis ubacite hashtag #AdventNaZiheru. Možete dodati i da je Ziher super jer je, nećemo se lagati. Sretne dobitnike objavljujemo prije spavanja. Sretno svima!

(Visited 63 times, 3 visits today)

Komentari