Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 11/25

11.12.2014. Ziher.hr

adventnaziheru 11Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 11.12.

I danas nastavljamo s vođenjem vas, naših vjernih pratitelja Adventa na Ziheru, na koncerte! Danas smo sačuvali 2×2 ulaznice za pjesnika duge plovidbe – Marijana Bana koji će svojim svima dobro znanim hitovima sutra rasplesati i raspjevati Tvornicu kulture. Na Banovu bogatu karijeru za Tvorničar i Ziher osvrnula se naša Lucija Curavić, a više o tome možete pročitati ovdje. Ne sumnjamo da nas sutra u Velikom pogonu čeka prava fešta kakvu može prirediti samo legenda poput Bana.

Kako do karata? Vratite se na našu Facebook stranicu i ispod današnjeg postića o adventu u komentaru ostavite svoju najdražu Banovu pjesmu. Dva sretnika/ice objavljujemo u večernjim satima. Sretno svima!

(Visited 39 times, 1 visits today)

Komentari