Istaknuto
17.10.2018.

U rubrici Nova glazba redovito izdvajamo najzanimljivije aktualne singlove i videospotove, a vi birate svog favorita.

16.10.2018.

The Cure, bend koji je u 40 godina dostigao vrh i tu se utaborio, na vlastiti zahtjev nastupa na Exit festivalu.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 12/25

12.12.2014. Ziher.hr

adventnaziheru 12Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 12.12.

Ljubav između Zihera i Tvornice Kulture već je dobro znana pa tako i danas za vas imamo 2×2 karte. Ovaj puta radi se o koncertu Davorina i Bogovića 13. prosinca. Velikim koncertom u Tvornici kulture, Bogović će promovirati svoje nove pjesme, kao i pjesme koje su obilježile vrijeme novog vala, tako da na pozornici možete očekivati pravi predblagdanski novovalni koncertni tulum. Šteta bi to bilo propustiti, zar ne?

Kako do karata? Vratite se na našu Facebook stranicu i ispod današnjeg postića o adventu u komentaru ostavite svoje ime i prezime. Dva sretnika/ice objavljujemo u večernjim satima. Sretno svima!

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari