Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 12/25

12.12.2014. Ziher.hr

adventnaziheru 12Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 12.12.

Ljubav između Zihera i Tvornice Kulture već je dobro znana pa tako i danas za vas imamo 2×2 karte. Ovaj puta radi se o koncertu Davorina i Bogovića 13. prosinca. Velikim koncertom u Tvornici kulture, Bogović će promovirati svoje nove pjesme, kao i pjesme koje su obilježile vrijeme novog vala, tako da na pozornici možete očekivati pravi predblagdanski novovalni koncertni tulum. Šteta bi to bilo propustiti, zar ne?

Kako do karata? Vratite se na našu Facebook stranicu i ispod današnjeg postića o adventu u komentaru ostavite svoje ime i prezime. Dva sretnika/ice objavljujemo u večernjim satima. Sretno svima!

(Visited 25 times, 1 visits today)

Komentari