Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 12/25

12.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

adventnaziheru 12Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 12.12.

Ljubav između Zihera i Tvornice Kulture već je dobro znana pa tako i danas za vas imamo 2×2 karte. Ovaj puta radi se o koncertu Davorina i Bogovića 13. prosinca. Velikim koncertom u Tvornici kulture, Bogović će promovirati svoje nove pjesme, kao i pjesme koje su obilježile vrijeme novog vala, tako da na pozornici možete očekivati pravi predblagdanski novovalni koncertni tulum. Šteta bi to bilo propustiti, zar ne?

Kako do karata? Vratite se na našu Facebook stranicu i ispod današnjeg postića o adventu u komentaru ostavite svoje ime i prezime. Dva sretnika/ice objavljujemo u večernjim satima. Sretno svima!

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari