Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 13/25

13.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

adventnaziheru 13Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 13.12.

Ovoga puta Ziher je za Vas pripremio knjigu. Radi se o knjizi koja bi itekako mogla biti dobar poklon za bilo kojeg tinejdžera za nadolazeće blagdane. Knjiga Željezni ispit u središte stavlja učenike Magisteriuma, akademije za čarobnjake i sve one sa sklonošću prema magiji. Kroz priču nas vodi mladi Callum Hunt koji nije načisto s magijom. Podsjeća na nekog već poznatog dječaka čarobnjaka?
Svakako vrijedi provjeriti koliko toga Željezni ispit originalnog može donijeti na temu magije i čarobnjaštva.

Kako do knjige? Trk natrag na našu Facebook stranicu gdje u komentare trebate upisati svoje ime i prezime. Jednom sretniku/ci na poklon dolazi knjiga!

(Visited 52 times, 1 visits today)

Komentari