Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 14/25

14.12.2014. Ziher.hr

adventnaziheru 14

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 14.12.

Danas vam poklanjamo 2 ulaznice za film John Wick. U suradnji sa Cinestarom, vodimo vas na ovaj najnoviji akcijski spektakl koji je osvojio dosta visoke poene kod publike, ali i kod kritike. Ukoliko vam je dosta tipičnih blagdanskih filmova koji se samo množe kako na televizijskom programu, tako i na repertoaru multiplexa, John Wick bit će pravi predah. Dobra vijest je što u ovoj nagradnjači mogu sudjelovati čitatelji ne samo iz Zagreba, već i Vukovara, Osijeka, Rijeke i Splita, a još bolja vijest je što će sretan dobitnik ili dobitnica, koje ćemo objaviti navečer, na poklon dobiti i službenu John Wick majicu!

Kako do karata? Za početak kliknite ovdje kako bi pročitali našu službenu najavu filma, pogledali trailer i nabrijali se na akcijsku koreografiju Keanu Reevesa, a onda odite natrag do naše Facebook stranice. Sve što trebate je potpisati se ispod današnjeg adventskog kalendara i napomenuti u kojem gradu želite gledati film. Isto tako trebate nastaviti pratiti #AdventNaZiheru, budući da ulazimo u treći tjedan dijeljenja poklona te zajedno s nama dočekati Božić! Želimo puno sreće svima!

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari