Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

14.03.2019.

Vrijeme čitanja: 5 minute ZIherung je nova serija članaka koja će pokriti albume koje je naš Luka Sinković slušao ili koji su ga samo okrznuli, a da su objavljeni u mjesecu iz naslova.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 14/25

14.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

adventnaziheru 14

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 14.12.

Danas vam poklanjamo 2 ulaznice za film John Wick. U suradnji sa Cinestarom, vodimo vas na ovaj najnoviji akcijski spektakl koji je osvojio dosta visoke poene kod publike, ali i kod kritike. Ukoliko vam je dosta tipičnih blagdanskih filmova koji se samo množe kako na televizijskom programu, tako i na repertoaru multiplexa, John Wick bit će pravi predah. Dobra vijest je što u ovoj nagradnjači mogu sudjelovati čitatelji ne samo iz Zagreba, već i Vukovara, Osijeka, Rijeke i Splita, a još bolja vijest je što će sretan dobitnik ili dobitnica, koje ćemo objaviti navečer, na poklon dobiti i službenu John Wick majicu!

Kako do karata? Za početak kliknite ovdje kako bi pročitali našu službenu najavu filma, pogledali trailer i nabrijali se na akcijsku koreografiju Keanu Reevesa, a onda odite natrag do naše Facebook stranice. Sve što trebate je potpisati se ispod današnjeg adventskog kalendara i napomenuti u kojem gradu želite gledati film. Isto tako trebate nastaviti pratiti #AdventNaZiheru, budući da ulazimo u treći tjedan dijeljenja poklona te zajedno s nama dočekati Božić! Želimo puno sreće svima!

(Visited 54 times, 1 visits today)

Komentari