Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Izvedbene umjetnosti

Ziherov adventski kalendar – 15/25

15.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

adventnaziheru 15

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 15.12.

U suradnji s portalom Teatar.hr dijelimo Vam jednu mjesečnu pretplatu koja omogućava pristup svim sadržajima portala koji svakodnevno nosi novosti iz domaće i inozemne izvedbene prakse, ali i bogatoj arhivi u kojoj možete čitati feljtone o raznim zanimljivostima iz područja izvedbenih umjetnosti i životopise ključnih figura istih. Teatar.hr prošlog je mjeseca dodjelom nagrada publike proslavio 15 godina postojanja tijekom kojih se razvio od rubrike unutar većeg portala do jedinog hrvatskog portala koji se bavi isključivo izvedbenim umjetnostima, ali i jedinog portala koji preživljava isključivo zahvaljujući samofinanciranju, odnosno uvođenju pretplate.

Kako do pretplate? Sve što trebate jest vratiti se na našu Facebook stranicu i ispod objave o adventu komentirati da želite čitati Teatar.hr. Zaista je tako lako! Sretno!

(Visited 97 times, 1 visits today)

Komentari