Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 17/25

17.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

adventnaziheru 17

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 17.12.

Ovo je jedan od onih romana koji se ne događaju drugome. Mjesto radnje je Hrvatska, vrijeme radnje sadašnjost, a autor knjige Ognjen Sviličić, poznati hrvatski redatelj. Pogodili ste; u suradnji s izdavačkom kućom Fraktura poklanjamo Vam knjigu Glava velike ribe! Prvi roman Ognjena Sviličića govori o dva brata, različitim životnim situacijama u kojima su se našli, te o ženi koju dijele. Kako se snalaze u tom trokutu te što će se dogoditi dok pokušavaju pronaći sreću, saznajte sami.

Kako do knjige? I ovoga puta, potrebno se vratiti na našu Facebook stranicu, lajkati objavu te u komentare napisati svoje ime i prezime. I to je to. Sretno!

(Visited 51 times, 1 visits today)

Komentari