Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 17/25

17.12.2014. Ziher.hr

adventnaziheru 17

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 17.12.

Ovo je jedan od onih romana koji se ne događaju drugome. Mjesto radnje je Hrvatska, vrijeme radnje sadašnjost, a autor knjige Ognjen Sviličić, poznati hrvatski redatelj. Pogodili ste; u suradnji s izdavačkom kućom Fraktura poklanjamo Vam knjigu Glava velike ribe! Prvi roman Ognjena Sviličića govori o dva brata, različitim životnim situacijama u kojima su se našli, te o ženi koju dijele. Kako se snalaze u tom trokutu te što će se dogoditi dok pokušavaju pronaći sreću, saznajte sami.

Kako do knjige? I ovoga puta, potrebno se vratiti na našu Facebook stranicu, lajkati objavu te u komentare napisati svoje ime i prezime. I to je to. Sretno!

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari