Istaknuto
14.11.2018.

Otvaramo ti vrata Ziher zajednice - pridruži nam se!

14.11.2018.

Ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a sve ostalo je na vama. Vi odlučujete koji novitet zaslužuje biti na vrhu.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 18/25

18.12.2014. Ziher.hr

adventnaziheru 18

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 18.12.

Jeste li primijetili da je do Božića ravno tjedan dana? Samim time, i današnji poklon je prigodan. U suradnji sa Cinestarom, vodimo vas u kino pogledati francusku komediju Djed Mraz i ja! Sretan dobitnik, koji će osvojiti 2 ulaznice, moći će se pohvaliti da je u ovogodišnjem blagdanskom maratonu ipak pogledao neki drugi film koji nije Sam u kući 1,2,3,4,5,6, niti niskobudžetni film iz 80-tih koji prikazuje rođenje Isusovo, a kojih ćemo sigurno susretati puno previše na nacionalnoj televiziji na Badnjak.

Našu najavu za film možete pročitati klikom na link, a zatim se uputite na našu Facebook stranicu. Ispod današnjeg adventskog kalendara potpišite svoje ime, i sve što vam preostaje je držati fige! Dobitnika ili dobitnicu objavljujemo navečer, a dotični/a će moći pogledati film u narednih tjedan dana u Cinestaru Branimir Centar. Sretno svima!

(Visited 54 times, 1 visits today)

Komentari