Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 18/25

18.12.2014. Ziher.hr

adventnaziheru 18

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 18.12.

Jeste li primijetili da je do Božića ravno tjedan dana? Samim time, i današnji poklon je prigodan. U suradnji sa Cinestarom, vodimo vas u kino pogledati francusku komediju Djed Mraz i ja! Sretan dobitnik, koji će osvojiti 2 ulaznice, moći će se pohvaliti da je u ovogodišnjem blagdanskom maratonu ipak pogledao neki drugi film koji nije Sam u kući 1,2,3,4,5,6, niti niskobudžetni film iz 80-tih koji prikazuje rođenje Isusovo, a kojih ćemo sigurno susretati puno previše na nacionalnoj televiziji na Badnjak.

Našu najavu za film možete pročitati klikom na link, a zatim se uputite na našu Facebook stranicu. Ispod današnjeg adventskog kalendara potpišite svoje ime, i sve što vam preostaje je držati fige! Dobitnika ili dobitnicu objavljujemo navečer, a dotični/a će moći pogledati film u narednih tjedan dana u Cinestaru Branimir Centar. Sretno svima!

(Visited 41 times, 1 visits today)

Komentari