Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 19/25

19.12.2014. Ziher.hr

adventnaziheru 19Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 19.12.

Petak je dan kao stvoren za kulturno uzdizanje i zato vam danas dijelimo 2×2 ulaznice za izložbu Normandija/Rađanje Impresionizma u Klovićevim dvorima. Riječ je o izvrsnoj izložbi u koju je uvršteno više od stotinu slikarskih djela mnogih poznatih umjetnika; od Moneta, Gericaulta i Boudina do Corota, Renoirea i Ribota. Ovo je prilika za sve likovne sladokusce da dožive ljepote Normadnije kroz platna najvećih majstora impresionizma i postimpresionizma. U našem izvještaju možete pročitati nešto više o samoj izložbi prije posjeta galeriji.

Kako do ulaznica? I ovoga puta, potrebno je posjetiti našu Facebook stranicu, lajkati objavu te u komentare napisati da želite na izložbu. I to je to. Sretno!

Ali to nije sve! Ziher se danas osjeća posebno velikodušno raspoloženim pa vam, osim karata za izložbu, poklanja i knjigu! Radi se o djelu Miljenka Jergovića Levijeva tkaonica svile. Na dvjestotinjak stranica Jergović isprepleće ljude, mjesta, sudbine, a sve kako bi čitatelju pokazao da oči drži otvorenima, a uši naćuljenima kako bi osjetio sve tajne svijeta.

Kako do knjige? Isto kao i do ulaznica za izložbu, samo u slučaju da želite čitati u komentare napišete da želite knjigu. Dobitnike objavljujemo večeras.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Komentari