Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

14.03.2019.

Vrijeme čitanja: 5 minute ZIherung je nova serija članaka koja će pokriti albume koje je naš Luka Sinković slušao ili koji su ga samo okrznuli, a da su objavljeni u mjesecu iz naslova.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 19/25

19.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

adventnaziheru 19Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 19.12.

Petak je dan kao stvoren za kulturno uzdizanje i zato vam danas dijelimo 2×2 ulaznice za izložbu Normandija/Rađanje Impresionizma u Klovićevim dvorima. Riječ je o izvrsnoj izložbi u koju je uvršteno više od stotinu slikarskih djela mnogih poznatih umjetnika; od Moneta, Gericaulta i Boudina do Corota, Renoirea i Ribota. Ovo je prilika za sve likovne sladokusce da dožive ljepote Normadnije kroz platna najvećih majstora impresionizma i postimpresionizma. U našem izvještaju možete pročitati nešto više o samoj izložbi prije posjeta galeriji.

Kako do ulaznica? I ovoga puta, potrebno je posjetiti našu Facebook stranicu, lajkati objavu te u komentare napisati da želite na izložbu. I to je to. Sretno!

Ali to nije sve! Ziher se danas osjeća posebno velikodušno raspoloženim pa vam, osim karata za izložbu, poklanja i knjigu! Radi se o djelu Miljenka Jergovića Levijeva tkaonica svile. Na dvjestotinjak stranica Jergović isprepleće ljude, mjesta, sudbine, a sve kako bi čitatelju pokazao da oči drži otvorenima, a uši naćuljenima kako bi osjetio sve tajne svijeta.

Kako do knjige? Isto kao i do ulaznica za izložbu, samo u slučaju da želite čitati u komentare napišete da želite knjigu. Dobitnike objavljujemo večeras.

(Visited 71 times, 1 visits today)

Komentari