Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Nagrade

Ziherov adventski kalendar 2017: 7/25

07.12.2017. Djed MraziherFoto: spancirfest.com, kolaž: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Dragi Ziherovci,

Vrijeme je za malo rocka! Vodim vas na samostalan zagrebački klupski koncert Kojota od velikog povratka na scenu. Za mnoge jedan od ponajboljih rock’n’roll bendova ovih prostora zasvirat će u subotu, 9. prosinca u Tvornici kulture.

Nakon 17 godina duge hibernacije, ovo ljeto bend je nanizao dvadesetak nastupa na festivalima po cijeloj regiji, a comeback je zaokružio objavom singlova Mi ne pripadamo tu Nova riječ. Na dan koncerta u prodaju će za najbrže fanove biti pušteno tek 100 komada trostrukog boxseta “Dragocjeno Raskošno Blistavo” u kojem će biti zapakirana sva tri albuma plus neobjavljene snimke i veliki broj fotografija, tekstova i osvrta.

Kao predgrupa nastupit će junaci domaće garage rock scene, Erotic Biljan and His Heretics. Ako želiš u Tvornicu kulture na koncert Kojotauputi se na Ziherovu Facebook stranicu.

Ziherov adventski kalendar

U sklopu Ziherovog adventskog kalendara i ove sam godine pripremio veliki broj darova. U suradnji s 26 partnera i prijatelja Zihera tijekom idućih 25 dana podijelit ću više od 40 najkulturnijih poklona koje možete zamisliti. Filmove vam donose Kino Tuškanac, Kino Europa, Art-kino Croatia, Discovery Film, 2i Film i Cineplexx, glazbu Tvornica kulture, LAA, Vintage Industrial Bar, KSET, Universal Music i Croatia Records, izložbe Klovićevi dvori, Muzej za umjetnost i obrt, Muzej suvremene umjetnosti, Hrvatski muzej naivne umjetnosti, Muzej torture, Muzej iluzija, Muzejsko dokumentacijski centar i Umjetnički paviljon, knjige OceanMore i Naklada Ljevak, a kazalište Gavella, Teatar &TD, ZKM i HNK u Zagrebu.

Ziherov adventski kalendar otvara se svaki dan u 9 ujutro na Ziherovoj Facebook stranici i Instagram profilu. Dobitnike objavljujem svake večeri nakon 22 sata na Facebooku. Tko zna što se sutra krije…

Puno ljubavi,

Djed Mraziher

(Visited 83 times, 1 visits today)

Komentari