Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 21/25

21.12.2014. Ziher.hr

adventnaziheru 21

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 21.12.

Veliki ste ljubitelj animacije, ali biste rado pogledali nešto što nije crtić namijenjen samo za djecu? Današnji poklon onda je upravo za vas. Ziher vas u suradnji s Continental filmom vodi u kino na film Kongres. Znanstveno-fantastična (polu)animirana drama Arija Folmana dobila je pozitivne kritike, i to većinom u smjeru glavne glumice Robin Wright, koju željno iščekujemo u trećoj sezoni megapopularne Netflixove serije House of Cards. Iako je film premijerno prikazan na Cannes Film Festivalu u svibnju 2013. godine, u naša kina je došao tek prije nekoliko dana.

Ukoliko želite pogledati film, evo što trebate učiniti. Za početak slobodno kliknite ovdje i pročitajte našu službenu najavu za film. Zatim se vratite na našu Facebook stranicu i ispod današnjeg adventskog kalendara potpišite svoje ime. Također navedite u kojem gradu želite pogledati film, budući da je ovaj poklon namijenjen Zagrepčanima, koji film mogu pogledati u Cineplexxu Centar Kaptol, ali i Splićanima, koji isto mogu učiniti u Cineplexxu City Centar One Split. Budući da dijelimo četiri ulaznice, dvoje sretnih dobitnika moći će povesti nekoga sa sobom, i pogledati film u ponedjeljak 22.12. ili u utorak 23.12. Dobitnike objavljujemo navečer. Sretno svima!

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari