Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 21/25

21.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

adventnaziheru 21

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 21.12.

Veliki ste ljubitelj animacije, ali biste rado pogledali nešto što nije crtić namijenjen samo za djecu? Današnji poklon onda je upravo za vas. Ziher vas u suradnji s Continental filmom vodi u kino na film Kongres. Znanstveno-fantastična (polu)animirana drama Arija Folmana dobila je pozitivne kritike, i to većinom u smjeru glavne glumice Robin Wright, koju željno iščekujemo u trećoj sezoni megapopularne Netflixove serije House of Cards. Iako je film premijerno prikazan na Cannes Film Festivalu u svibnju 2013. godine, u naša kina je došao tek prije nekoliko dana.

Ukoliko želite pogledati film, evo što trebate učiniti. Za početak slobodno kliknite ovdje i pročitajte našu službenu najavu za film. Zatim se vratite na našu Facebook stranicu i ispod današnjeg adventskog kalendara potpišite svoje ime. Također navedite u kojem gradu želite pogledati film, budući da je ovaj poklon namijenjen Zagrepčanima, koji film mogu pogledati u Cineplexxu Centar Kaptol, ali i Splićanima, koji isto mogu učiniti u Cineplexxu City Centar One Split. Budući da dijelimo četiri ulaznice, dvoje sretnih dobitnika moći će povesti nekoga sa sobom, i pogledati film u ponedjeljak 22.12. ili u utorak 23.12. Dobitnike objavljujemo navečer. Sretno svima!

(Visited 49 times, 1 visits today)

Komentari