Istaknuto
16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Knjige

Ziherov adventski kalendar – 22/25

22.12.2014. Ziher.hr

adventnaziheru 22

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 22.12.

Kako biste si skratili vrijeme do Božića, danas vam Ziher poklanja knjigu! U suradnji s izdavačkom kućom Fraktura, donosimo roman finske autorice Riječ Božja. Radi se o kombinaciji psihološke drame i romana ceste u kojem većinski vlasnik i izvršni direktor Koncerna Jukka Hopeaniemi, nakon erupcije vulkana na Islandu, traži način da što prije stigne do Finske. Što ga na tom putovanju čeka i na koji način će ga sustići prošlost, saznajte u romanu autorice Kari Hotakainen.

Kako do knjige? Vrlo jednostavno! Samo se vratite na našu Facebook stranicu te u komentare upišite svoje ime i prezime, a dobitnicu/ka objavljujemo, kao i svakog dana, navečer.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari