Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

Knjige

Ziherov adventski kalendar – 22/25

22.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

adventnaziheru 22

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 22.12.

Kako biste si skratili vrijeme do Božića, danas vam Ziher poklanja knjigu! U suradnji s izdavačkom kućom Fraktura, donosimo roman finske autorice Riječ Božja. Radi se o kombinaciji psihološke drame i romana ceste u kojem većinski vlasnik i izvršni direktor Koncerna Jukka Hopeaniemi, nakon erupcije vulkana na Islandu, traži način da što prije stigne do Finske. Što ga na tom putovanju čeka i na koji način će ga sustići prošlost, saznajte u romanu autorice Kari Hotakainen.

Kako do knjige? Vrlo jednostavno! Samo se vratite na našu Facebook stranicu te u komentare upišite svoje ime i prezime, a dobitnicu/ka objavljujemo, kao i svakog dana, navečer.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari