Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Film

Ziherov adventski kalendar – 2/25

02.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

Advent na ziheru dan drugi

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 2.12.

Danas vam darujemo 1×2 ulaznice za svečanu premijeru filma Dječaci iz ulice Marxa i Engelsa. Oni koji prate regionalnu kinematografiju znaju kako je upravo ovaj film crnogorski kandidat za najprestižniju nagradu Oscar. Svečana premijera održat će se ovoga petka, 5. prosinca u 20:00 sati u Cinestar Zagreb Branimir Centru, nakon koje slijedi nastup uživo Damira Urbana i druženje uz pokoju čašicu vrhunskih vina! Detalje o filmu možete pročitati u našoj najavi ili putem intervjua kojeg je za Ziher dao upravo redatelj Nikola Vukčević. Poziv na premijeru organizirali smo zajedno s distributerskom kućom 2i Film, te im se ovim putem zahvaljujemo na velikodušnom blagdanskom duhu!

A sada, najvažniji dio, kako osvojiti ulaznice? Svi koji žele osvojiti upravo ovaj poklon moraju shareati ovaj članak, bilo to preko facebook pagea Zihera, ili klikom na dnu stranice  na “Podijeli”. Važno je da iznad objave napišete službeni hashtag #AdventNaZiheru i da vaša objava bude javna, kako bismo vas mogli “izvući iz bubnja”. Dobitnik, kojeg ćemo proglasiti navečer, može sa sobom povesti jednu osobu! Sretno svima!

(Visited 118 times, 1 visits today)

Komentari