Istaknuto
24.05.2018.

Htio sam staviti svoju porodičnu povijest u neki kontekst, a što sam više promišljao o tome kada sam pisao, pokušavao sam shvatiti na koji način društvo pristupa tome.

23.05.2018.

Uoči koncerta u Vintage Industrial Baru razgovarali smo s Ivanom Grobenskim iz kolektiva Moskau. Zašto ne bi htio upoznati Nicka Cavea na INmusicu, kako čitati Sveto pismo i kakve veze s Biblijom imaju Vladimir Nabokov i Markiz De Sade, samo su neke od tema kojih smo se dotakli u razgovoru.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 24/25

24.12.2014. Ziher.hr

adventnaziheru 24

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 24.12.

Ziher vas danas časti odlaskom na još jednu zanimljivu izložbu. Ovoga puta je riječ o izložbi Volim matematiku u Klovićevim dvorima, za sve ljubitelje sveprisutnih brojki, ali i one koje zanima kako matematiku predstaviti na nov i interesantan način. Izložba otkriva kako se matematika uklapa i materijalizira u našoj svakodnevici. Sastoji se od 100 fizičkih modela- od računalnih grafika i animacija, markica, do kovanica i medalja s matematičkim motivima koji pojašnjavaju temeljni koncept.

Kako do ulaznica? I ovoga puta, dvoje dobitnika osvojit će po dvije ulaznice za koje je potrebno posjetiti našu Facebook stranicu, lajkati objavu te u komentare napisati da želite na izložbu. I to je to. Sretno!

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari