Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

Knjige

Ziherov adventski kalendar – 25/25

25.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

adventnaziheru 25

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 25.12.

Pomalo smo tužni jer je došao dan da otvorite naš posljednji prozorčić ovogodišnjeg #AdventaNaZiheru i provjerite što smo pripremili.
Poklanjamo vam knjigu Shantaram autora Gregory Davida Robertsa! U izdanju Frakture, ova knjiga teške kategorije (jer broji preko 800 stranica) govori o pustolovinama Shantarama čije ime znači znači Čovjek Božjeg Mira. Pomalo ironično s obzirom da se radi o odbjeglom zatvoreniku, bivšem ovisniku i pljačkašu bez prošlosti i bez nade. Što će sve doživjeti u Bombayu, kako će preživjeti u najsiromašnijem slamu, zašto će se liječiti u improviziranoj klinici i kako će proći nauk u bombayskoj mafiji, saznajte u romanu.

Kako do knjige? Potrebno se samo vratiti na našu Facebook stranicu i u komentar objave napisati svoje ime i prezime. Sretnog dobitnika/cu objavljujemo navečer.

 Redakcija portala Ziher.hr želi vam od srca sretan i blagoslovljen Božić!

(Visited 49 times, 1 visits today)

Komentari