Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 3/25

03.12.2014. Ziher.hr

Adventnaziheru 3 postUšli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 3.12.

Danas poklanjamo dvije ulaznice za Sonic Bullets festival u Tvornici kulture koji se održava u petak, 5. prosinca. Koncert je dio proslave 18 godina Radio Studenta. Osim malog-velikog radija, taj se dan slavi još jedan veliki rođendan! Dvadeset godina karijere proslavit će The Bambi Molestersi koji su ujedno i headlineri ovog festivala, a slavljenicima će se pridružiti The Flaming Sidburns, Chris Eckman/The Strange, My Buddy Moose i B and the Bops. Ziherovu najavu i još informacija o samom događaju možete pročitati ovdje.

Kako osvojiti ulaznice, pitate se? Svi koji žele na ovaj dupli ročkas hitro se prebacite na našu Facebook stranicu i ispod današnjeg posta o adventu na Ziheru komentirajte zbog koga želite u Tvornicu! Dva sretna dobitnika/ice izabrat ćemo u večernjim satima. Sretno svima!

(Visited 62 times, 1 visits today)

Komentari