Istaknuto
04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

29.07.2018.

Oliver Dragojević utkao se u toliko obiteljskih priča i zajedničkih trenutaka da smo zaboravili obraćati pažnju da je tu. I kako to valjda uvijek biva, dok netko ne uzdrma svakodnevnicu koju imamo, dok ne uzme njen komadić, ne primjećujemo da je tu i da je silno vrijedna.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 3/25

03.12.2014. Ziher.hr

Adventnaziheru 3 postUšli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 3.12.

Danas poklanjamo dvije ulaznice za Sonic Bullets festival u Tvornici kulture koji se održava u petak, 5. prosinca. Koncert je dio proslave 18 godina Radio Studenta. Osim malog-velikog radija, taj se dan slavi još jedan veliki rođendan! Dvadeset godina karijere proslavit će The Bambi Molestersi koji su ujedno i headlineri ovog festivala, a slavljenicima će se pridružiti The Flaming Sidburns, Chris Eckman/The Strange, My Buddy Moose i B and the Bops. Ziherovu najavu i još informacija o samom događaju možete pročitati ovdje.

Kako osvojiti ulaznice, pitate se? Svi koji žele na ovaj dupli ročkas hitro se prebacite na našu Facebook stranicu i ispod današnjeg posta o adventu na Ziheru komentirajte zbog koga želite u Tvornicu! Dva sretna dobitnika/ice izabrat ćemo u večernjim satima. Sretno svima!

(Visited 67 times, 1 visits today)

Komentari