Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

Izvedbene umjetnosti

Ziherov adventski kalendar – 9/25

09.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

adventnaziheru 9

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 9.12.

U suradnji s Teatrom Manje je više vodimo vas na Moliereovog Don Juana u režiji kultnog redatelja hrvatskog kazališta Ivice Kunčevića. Kunčević ovom predstavom nastavlja tradiciju koju je započeo prošle godine predstavom Cyrano, a radi se o sažimanju klasičnih dramskih tekstova na ključne dramske situacije i minimalni broj likova. Za režiju Cyrana Kunčević je osvojio Nagradu hrvatskog glumišta, a je li uspjeh ponovio i s Don Juanom kojeg tumači Hrvoje Klobučar, možete provjeriti 11.prosinca u Centru za kulturu Trešnjevka. U predstavi igraju i Anja Matković, Filip Riđički i Mia Krajcar, a našu najavu predstave možete pročitati ovdje.

Kako do karte? Sve što trebate jest vratiti se na našu Facebook stranicu i ispod objave o adventu komentirati zašto bi baš vama trebali dati kartu za predstavu Don Juan. Zaista je tako lako! Sretno!

(Visited 61 times, 1 visits today)

Komentari