Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Izvedbene umjetnosti

Ziherov adventski kalendar – 9/25

09.12.2014. Ziher.hr

adventnaziheru 9

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 9.12.

U suradnji s Teatrom Manje je više vodimo vas na Moliereovog Don Juana u režiji kultnog redatelja hrvatskog kazališta Ivice Kunčevića. Kunčević ovom predstavom nastavlja tradiciju koju je započeo prošle godine predstavom Cyrano, a radi se o sažimanju klasičnih dramskih tekstova na ključne dramske situacije i minimalni broj likova. Za režiju Cyrana Kunčević je osvojio Nagradu hrvatskog glumišta, a je li uspjeh ponovio i s Don Juanom kojeg tumači Hrvoje Klobučar, možete provjeriti 11.prosinca u Centru za kulturu Trešnjevka. U predstavi igraju i Anja Matković, Filip Riđički i Mia Krajcar, a našu najavu predstave možete pročitati ovdje.

Kako do karte? Sve što trebate jest vratiti se na našu Facebook stranicu i ispod objave o adventu komentirati zašto bi baš vama trebali dati kartu za predstavu Don Juan. Zaista je tako lako! Sretno!

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari