Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Video: Zima dolazi, ali samo u traileru za Disneyjev Frozen

19.06.2013. Marino Čajdo
Izvor: Facebook.com/DisneyFrozen

Izvor: Facebook.com/DisneyFrozen

„Winter is coming“ najbolji je moto za Disneyjevu promociju novog animiranog uratka. Dok se pržimo na vrućinama, iz kultne radionice već razmišljaju o božićnoj sezoni filmova pa su tako izbacili najavni trailer za svoj adut blagdanskog perioda, animirani film Frozen. Novi trailer, doduše, ne otkriva previše o samoj radnji izuzev jedne produžene scene.

Priča prati neustrašivu i optimističnu djevojku Annu na epskom putovanju na kojem ju prate brojni likovi: planinar Kristoff i njegov sob Sven u potrazi za sestrom Elsom koja je zahvaljujući svojim petljanjem s ledenom magijom ostala zarobljena u kraljevstvu Arendelle u kojem vlada vječna zima. Sukobljeni s klimom kakva vlada na najvećim svjetskim vrhovima, mističnim trolovima i magičnim snjegovićima, Anna i Kristoff krenuti će u borbu protiv elemenata kako bi spasili kraljevstvo.

Glasove likovima posuditi će Kristen Bell, Jonathan Groff i Idina Menzel, za scenarij je zaslužena Jennifer Lee (autorica scenarija za Wreck-It Ralph) a režiju Chris Buck koji je za Disney radio Tarzan. Frozen u kina stiže 27. studenog. Međutim, prvi trailer ne odaje ništa više osim da se radi o potencijalnom Disneyjevom napadu na franšizu Ice Age, stoga se nadajmo da će, osim šaljivih sporednih likova, ponuditi i dostojnu good vs. evil priču i likove.

 

(Visited 106 times, 2 visits today)

Komentari