Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Knjige

Živa knjižnica: Ne sudi knjige po koricama

14.12.2016. Ziher.hrFoto: Facebook event "Živa knjižnica"

Četiri studentice (Luna, Marta, Valentina i Vlatka) Studijskog centra socijalnog rada na Pravnom fakultetu u Zagrebu osmislile su “Živu knjižnicu” koja će se održati 28. prosinca u 18:00 sati u Knjižnici grada Zagreba Silvija Strahimira Kranjčevića, u Zapoljskoj ulici broj 1, Zagreb. Susret s građanima zamislile su unutar prostorija knjižnice upravo zato jer će gosti, odnosno predstavnici različitih društvenih skupina (npr. član mjesnog odbora, pripadnik romske populacije, osoba islamske vjeroispovijesti, osoba s invaliditetom i drugi) biti žive knjige koje posjetitelji mogu „posuditi“ na razgovor. Ideja leži u pokušaju senzibiliziranja javnosti o različitim društvenim skupinama na način da se razmjena iskustava omogući na nešto drugačiji i zanimljivi način.

Pozivaju sve ljude dobre volje, pogotovo osobe koje žele malo proširiti svoje svjetonazore i produbiti iskustvo kontakta s drugim osobama. “Živu knjižnicu” možete pratiti i na Facebook stranici gdje se također nalaze i upute za dolazak do Zapoljske ulice 1.

Foto: beckisbookshelf.tumblr.com

(Visited 77 times, 1 visits today)

Komentari