Istaknuto
15.05.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Svake srijede izdvajamo najzanimljivije domaće i regionalne singlove, a na vama je da odaberete svog favorita. Bacite uho i na našu preporuku stranih noviteta.

13.05.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U moru novih knjiških naslova, izabrali smo tri koja ćete sigurno obožavati.

Glazba

Zoster nakon dvije godine opet u KSET-u

23.11.2017. Ziher.hrFoto: www.kset.org
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Dvije godine nakon odlične promocije albuma “Srce uzavrelo” u KSET-u te pola godine nakon nastupa na INmusic festivalu, u Zagreb i u KSET vraća se Zoster. U subotu, 9. prosinca zagrebačka publika ponovo će imati prilike uživo čuti mnogobrojne hitove koje je bend proizveo u svojih 17 godina karijere na ukupno četiri albuma. Teško je ne zamijetiti da kroz cijelo svoje postojanje Zoster prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti i afirmacije, ljubavi te ponekad i edukacije.

Grupa Zoster je nastala kao posljedica pada imuniteta društva i kao potreba da se nešto kaže i učini, a bilo bi nezahvalno Zoster smještati u određeni glazbeni žanr jer su kroz svoja četiri albuma prošli mnogo toga – reggae, ska rock, lagane balade i štošta drugo. Pored samostalnih koncerata koje su imali u gotovo svim većim gradovima u regiji, svirali su i u mnogim europskim prijestolnicama, a odsvirali su i većinu festivala u regiji (Exit, INmusic, Sarajevo film festival, Lake fest Nikšić, Jazz fest Sarajevo, Seasplash i druge).

Trenutnu postavu grupe čine vokal Mario Knezović, gitarist Atilla Aksoj, klavijaturist Adis Sirbubalo, basist Nikola Galić i bubnjar Goran Rebac. Karte po pretprodajnoj cijeni od 40 kn moguće je kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, a na dan koncerta bit će potrebno izdvojiti 60 kn.

(Visited 60 times, 1 visits today)

Komentari