novo u kinu
29. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 2 minute Povratak Poa, pande koja ne oprašta kung-fu te nova suradnja Godzille i Konga, vječitih rivala koji su u stvarnom životu dobri kolege, obilježit će ovaj filmski mjesec.

22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

Glazba

Najava: CFSN XII ANNY w. HNNY @ Sirup Club – part one!

Foto:facebook.com
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto:facebook.com
Foto:facebook.com

Korak po korak i prošli smo XII-ogodišnji put. Možda je upravo taj put u nekim trenucima bio pomalo prašnjav, kriv i zaobilazan, ali kad bi nas pitali da li bi ga ponovno prošli, odgovorili bi vam potvrdno uz višestruko i uzastopno kimanje glavama. 

Još uvijek volimo glazbu više od svega. Bedasti smo i tvrdoglavi više nego ikad i neke stvari se vjerojatno nikada neće promjeniti. Tko nas poznaje, naše riječi će shvatiti. 

22. ožujka slavimo XII godina i u Sirup dovodimo jednog mladog i neodoljivog Šveđanina. On se zove HNNY i sladak je kao med. 

HNNY (Local Talk / SE) & CFSN DJs
Video & screen setup by LIIK

HNNY (čitati: honey) je zacijelo uz ABBU i SAAB ponajbolji švedski izvozni proizvod, čudesna plesno-performerska mensch-mašina čiji je svaki glazbeni uradak delicija. Medenost. Tko nije pjevušio “For The Very First Time” pod tušem ili biciklirajuć u ljetni suton, propustio je čaroliju. Njegova “Exactly” oživjela je Christinu Aguileru (znamo, euw!) na najljepši način, učinivši ju ušnim melemom. U njegovoj interpretaciji i Brandy & Monica zvuče kao sirene klupske underground glazbe i housea koji je old school oblači novoškolski.

Riječi su suvišne. Jedan je Med, a dvanaesta je, nimalo manje slađa CFSN-ova godišnjica. 
Ne propustite.

Be social

Komentari