novo u kinu
29. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 2 minute Povratak Poa, pande koja ne oprašta kung-fu te nova suradnja Godzille i Konga, vječitih rivala koji su u stvarnom životu dobri kolege, obilježit će ovaj filmski mjesec.

22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

Glazba

Najava: Rambo Amadeus Svjetski Kilo Car ponovno dolazi u Zagreb

Foto: facebook.com/ramboamadeus
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: facebook.com/ramboamadeus
Foto: facebook.com/ramboamadeus

Nakon četiri urnebesna i rasprodana koncerta na istom mjestu, jedan i jedini, neponovljiv umjetnik i osebujan pjesnik, Rambo Amadeus nastupit će već peti put u kultnom zagrebačkom klubu Sax! u subotu, 28. ožujka.

Nakon rasprodanog koncerta u studenom prošle godine za koji se tražila karta više, ovaj pjesnik, gitarist i umjetnik u duši ponovno dolazi u svoj omiljeni zagrebački klub počastiti nas s još jednom rundom urnebesne svirke u pratnji svog trojca Two Winnetous & One More”. Antonije Pušić, javnosti poznat kao Rambo Amadeus, poznati je crnogorski kantautor, čovjek nepresušne inspiracije koji je kumovao nazivu ‘turbo folk’, a poznat je po svojoj britkosti i satiričnim tekstovima.

I na nadolazećem koncertu u Saxu, uz odabrane pjesme s Rambovih deset studijskih i četiri live albuma, zagrebačku publiku očekuje obilje smijeha i veselja, te još jedan odličan provod uz legendarnog Svjetskog Kilo Cara. Ulaznice po cijeni od 70 kuna u pretprodaji mogu se kupiti na blagajni kluba, a na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 90 kuna.

Be social

Komentari